Back to results

Scoop: House for sale in Schoten with 5 bedrooms

285
1.760
5
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Ruime villa in de gewilde wijk 'De List'!

Ontdek deze trendy, rustig gelegen villa op een riante kavel van 1.760 m², genesteld aan het einde van een doodlopende straat in de begeerde villawijk 'De List'. Geniet van de rust en het groen, terwijl u profiteert van de uitstekende bereikbaarheid—dicht bij winkels, de snelweg, openbaar vervoer en scholen.

Bij aankomst via de automatische poort biedt de ruime houten carport plaats aan twee wagens voor overdekte parkeergelegenheid. Een schilderachtig pad leidt u naar de villa, waar u in de centrale inkomhal met marmervloer wordt verwelkomd door een gastentoilet en praktische ingemaakte kasten voor vestiaire of dressing.

De begane grond herbergt een ruime slaapkamer met een prachtig uitzicht op de tuin en een aangrenzende kantoorruimte, ideaal voor een flexibele "kangoeroewoning"-opstelling. Verder biedt de hal toegang tot de open, lichte leefruimte met een eetkamer, een gezellige zithoek met open haard, een sfeervolle bar, en een zonnige veranda. Deze ruimte loopt naadloos over in de leefkeuken. Grote ramen verbinden de keuken en de living met de terrassen, waaronder een overdekt en verwarmd terras, en de tuin, wat zorgt voor een heldere en uitnodigende sfeer.

De open keuken, met prachtig uitzicht op de tuin, kan een opfrisbeurt gebruiken, maar is ruim en biedt tal van mogelijkheden. Aangrenzend vindt u een praktische bijkeuken met aansluitingen voor een wasmachine en droger, wat het huishouden aanzienlijk vereenvoudigt.

Een stijlvolle opentrap leidt naar de bovenverdieping, waar een ruime overloop met vide toegang biedt tot drie ruime kinderkamers, een badkamer (met dubbele wastafel, ligbad en douche), en een apart toilet. Daarnaast bevindt zich de royale mastersuite, compleet met karakteristieke houten balken, een groot zonneterras, een doorloopdressing, een luxueuze badkamer en een eigen apart toilet.

De weelderige parktuin, omringd door oude bomen, biedt diverse gezellige zithoeken en een betoverende tropische houten constructie met een overdekte jacuzzi.

De woning beschikt bovendien over een gekoelde wijnkelder en een praktisch tuinhuis.

Bijzonderheden:

  • Carport voor 2 wagens
  • Automatische poort
  • Gekoelde wijnkelder
  • Parktuin met oude bomen en diverse zithoeken
  • Overdekt en verwarmd terras
  • Sproei-installatie
  • Buitenverlichting
  • Overdekte jacuzzi
  • Alarminstallatie
  • Uitstekende bereikbaarheid
  • Mogelijkheid tot kangoeroewoning

Voor meer info of een bezoek ter plaatse kan u vrijblijvend contact opnemen met Sigalit op 0475.66.84.74, 03.227.58.58 of Sigalit@reds.be

Financial

Sales under VAT system
No
Cadastral income
3.515 €

Building

Type of property
House
Subtype
Villa
Surface
285 m²

Terrain

Plot size
1.760 m²
Most recent urban destination
Residential park
Garden
Yes

Layout

Number of bedrooms
5
Bedroom surface
11 m²
Number of dressings
2

Comfort

Air conditioning
Yes
Parlophone
Yes
Videophone
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
319
Double glazing
Yes
Insulation
Yes

Urban planning

Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Building permit
Yes
Pre-emption right
No
Location
Anton van de Veldelaan 44, 2900 Schoten
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan