Apartment for sale in Schoten with 2 bedrooms

EPC label FEPCF
145
331
2
1
Description

Piekfijn volledig gerenoveerd app van 145 m² in Schoten

Piekfijn, volledig gerenoveerd appartement van 145 m² met veel lichtinval en grote ruimtes op een toplocatie vlakbij het Gemeentepark in Schoten

Licht en luchtig wonen | Prachtige totaalrenovatie | Onmiddellijk instapklaar | 145 m² woonoppervlakte | Lichtrijke leefruimte | Knappe open keuken | 2 grote (!) slaapkamers | Nieuwe ramen: hoogrendementsglas | Zonwerende screens | Elektriciteit conform | Aparte meters | Geen gemeenschappelijke kosten | Alarmsysteem | Videofonie | Groene rustige omgeving


Het leven is aan de rappen! Zeker als het gaat over een superleuk, ruim en verzorgd appartement net buiten het bruisende centrum van Schoten – een echt pareltje. Gelegen in een rustige, sympathieke wijk, degelijk gebouwd en volledig gerenoveerd. Het appartement heeft een ruime indeling met een prachtige lichte leefruimte, open keuken, 2 grote slaapkamers en een knappe badkamer. De toplocatie: in een begeerde woonwijk in Schoten nabij het centrum en om de hoek van het park. Thuis geniet u van de rust en natuur. En na een korte wandeling staat u al tussen de winkels, restaurants, banken… Opgelet: heel gegeerde woning – wees er dus snel bij!

Indeling van het appartement:
  • Hal: welkom thuis! Een dikke veiligheidsdeur, witte muren en een open gevoel – vanaf het moment dat u binnenstapt, ervaart u het licht en de ruimte van het interieur. De lichte hal zuigt u meteen naar de grote leefruimte.
  • Grote leefruimte met open keuken: via de smeedijzeren deur stapt u de open leefruimte binnen. Er is plaats voor uw salon en eetkamer en door de grote raampartijen valt er veel daglicht binnen. Goed voor uw humeur én uw energiefactuur. De leefkeuken vormt 1 geheel met de leefruimte, maar toch een beetje gescheiden door een eiland. U hebt er alles wat u nodig heeft om elke dag de lekkerste maaltijden op tafel te toveren: inductiekookplaat met afzuigkap, combi bak-microgolfoven, ingebouwde vaatwasser en side-by-side koelkast met diepvriezer. En er is véél kastruimte om al uw keukenspullen overzichtelijk in op te bergen. De witte kasten contrasteren mooi met het zwarte lange werkblad.
  • 2 slaapkamers: met oppervlakten van 20 en 18 m² zijn de 2 slaapkamers kleine privéparadijzen – voor u en de kinderen. Aan een zijde van de grootste slaapkamer is er een grote kast voorzien. En dan nog is er ruimte genoeg voor een groot bed en extra kasten. In de kamer van de kinderen is er plaats voor 2 eenpersoonsbedden, kasten en héél veel speelgoed.
  • Moderne badkamer: niet alleen de keuken, ook de badkamer werd vernieuwd en heeft alles wat u nodig hebt. Een wandmeubel met dubbele opbouwwastafel, een inloopdouche met regendouchekop en een toilet. U blijft ’s ochtends met plezier wat langer in de badkamer staan. Bovendien vindt u ook de aansluiting voor uw wasmachine hier terug.

Goed om te weten
Als u voor de eerste keer in het appartement stapt, merkt u meteen hoe verzorgd het is. De woongedeeltes werden grondig en kwalitatief gerenoveerd. Op de vloer ligt quasi overal een onderhoudsvriendelijke laminaat en dankzij de vele raampartijen geniet u de hele dag door van natuurlijk licht en een open gevoel. U verwarmt met een zuinige condensatieketel op gas van Rapido uit 2010. Het appartementsgebouw heeft aparte meters voor gas, elektriciteit en water – zo betaalt u alleen wat u verbruikt. Ter info: de huidige maandelijkse energiekost bedraagt €126 voor gas en elektriciteit. De ramen werden vervangen in 2023 zijn voorzien van PVC raamprofielen met hoogrendementsbeglazing – met overal elektrische zonwerende screens en vliegenramen. Voorzie het platte dak van isolatie en het EPC neemt een flinke duik naar beneden. De elektriciteit heeft bovendien een conform keuringsattest tot 2046. U betaalt geen maandelijkse gemeenschappelijke kost. In 2024 werd er bovendien nieuwe riolering en een nieuwe septische put geplaatst. En bij het appartement hoort een alarmsysteem en videofonie.

Overstromingsrapport: P-score: A; G-score: A.

Goed bereikbaar en vlakbij centrum Schoten
Over de locatie valt niet te twisten: die is top. De woning ligt vlak bij het centrum van Schoten, waar allerlei soorten winkels en scholen te vinden zijn. In 2 minuten wandelen treft u al een bushalte, waardoor u gemakkelijk in Antwerpen Centrum geraakt. U woont aan het Gemeentepark, een 40 ha groot park met een mix van culturele, sportieve en recreatieve zones. Op 2 km treft u Park Vordenstein met een bistro in de oranjerie, prachtige wandelpaden en plaats voor de kinderen om te ravotten. Op ca. 10 minuten bent u op de E19 richting Breda of Antwerpen. Via de Albertkanaalbaan kunt u ook vlot alle richtingen uit.
Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@est8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.
 

Financial

Investment real estate
No
Investment property
No
Price/m²
1.054 €

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
145 m²

Terrain

Plot size
331 m²

Layout

Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Type of kitchen
Finished kitchen

Comfort

Home automation
No
Parlophone
No
Videophone
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
528
EPC label
F
E-level
0

Urban planning

Pre-emption right
No
G-score (building score)
A (no flood modeled)
P-score (parcel score)
A (no flood modeled)
Location
Borgeindstraat 2 2, 2900 Schoten
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan