House for sale in Schoten with 3 bedrooms

EPC label CEPCC
155
261
3
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Gerenoveerde woning (155 m²) met 3 slaapkamers, garage en tuin (125 m²) in Schoten.

 

Tussen de dorpscentra van Schoten en Merksem bevindt zich deze charmante woning, die grotendeels gerenoveerd werd in 2022. De ligging aan het Albertkanaal zorgt voor een vlotte verbinding met de auto, maar is ook een leuk pluspunt voor de sportievelingen die houden van wandelen, lopen of fietsen langs het water.

 

Aangezien het pand grotendeels gerenoveerd is, kan je hier zonder veel extra werken je intrek nemen en hoef je enkel maar je verhuisdozen uit te pakken. Het dak is conform geïsoleerd en de ramen zijn voorzien van dubbele beglazing in PVC en aluminium.

 

Je komt de woning binnen in de inkom-/traphal. Als ondergrond ligt er een onderhoudsvriendelijke tegelvloer in marmerlook, die over nagenoeg heel het gelijkvloers wordt doorgetrokken en zorgt voor een uniform geheel. De woonkamer heeft een mooie oppervlakte van 28 m² en de plafondverlichting zorgt hier voor een leuke extra touch. Achteraan kom je uit op de aparte leefkeuken (17 m²), die op haar beurt toegang biedt tot de badkamer (10 m²) en de gezellige tuin (125 m²) met noord-oost-oriëntatie, waar het heerlijk vertoeven is. De badkamer is voorzien van een dubbele lavabo, inloopdouche, wc, handdoekdroger en ook heb je ruimte om een wasmachine te plaatsen. Verder geeft de hal nog uit op een eerste slaapkamer (14 m²) en de aanpalende garage (12 m²) met automatische poort. De overige 2 volwaardige slaapkamers bevinden zich op de bovenverdieping en zijn 12 m² en 20 m² groot.

 

Bewoonbare opp. 155 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.beVoor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

 

Financial

Cadastral info
0529/00Z004
Availability
From deed

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
155 m²

Terrain

Plot size
261 m²
Most recent urban destination
Residential area
Surface garden
125 m²

Layout

Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
1
Type of kitchen
Fully finished kitchen

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
292
EPC label
C
Unique code EPC
20240812-0003338776-RES-1

Urban planning

Cadastral plan
Yes
Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Building permit
Yes
Location
Kruiningenstraat 223, 2900 Schoten
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan