House for sale in Schoten with 4 bedrooms

EPC label FEPCF
432
4.083
4
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Deze woning ligt op de grens van Koningshof en Schotenhof, op wandelafstand van scholen, winkels en openbaar vervoer. Deze woning combineert het beste van een rustige woonomgeving met uitstekende nabijgelegen voorzieningen.

De villa biedt diverse mogelijkheden die uw woongenot aanzienlijk kunnen verhogen. Gelegen op een gegeerde locatie, kunt u genieten van een rustige en residentiële buurt. De zonnige tuin, met een ideale zuidwest oriëntatie, baadt in het zonlicht en zorgt voor een heerlijk buitenleven. Bovendien wordt u omringd door prachtige natuur, wat een gevoel van rust en ontspanning biedt. De garage biedt voldoende ruimte voor uw wagen en extra opslag, waardoor dit huis niet alleen prachtig, maar ook praktisch is.

U komt binnen via de inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Verder hebt u hier een keuken, een eetkamer en een leefruimte. Op de begane grond bevinden zich ook nog twee slaapkamers en een badkamer.

Op de eerste verdieping vindt u een nachthal, nog eens twee ruime slaapkamers en een badkamer. Verder is er nog een speelkamer , een bureau en een hobbyruimte. De woning wordt omringd door een tuin met zwembad, waardoor u volledige privacy geniet.

Renovatieproject mogelijk met Sels Woningbouw, op maat aan te vragen.

Energetische renovatie verplicht binnen 5 jaar na aankoop.

Bent u op zoek naar uw droomhuis op een prachtige locatie? Dit is uw kans om te wonen in een rustige en residentiële buurt die alles biedt wat u zich kunt wensen. De gegeerde locatie, omringd door groen, biedt niet alleen rust en comfort, maar ook de nabijheid van verschillende voorzieningen. Wacht niet langer en ontdek hoe het voelt om in deze fantastische buurt te wonen. Neem vandaag nog contact met ons op en maak uw woondromen werkelijkheid!

Tot snel!  Catherine - 0472 23 14 51 - catherine.descheemaecker@telenet.be

Building

Type of property
House
Subtype
Villa
Surface
432 m²

Terrain

Plot size
4.083 m²
Garden
Yes
Orientation garden
Southwest

Location

Surroundings / neighbourhood
Residential area; Quiet

Layout

Number of bedrooms
4
Surface bedrooms
17,5 m²; 8 m²; 20 m²; 17,5 m²
Number of bathrooms
2

Comfort

Swimming pool
Yes
Connection sewerage
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
1140
EPC label
F
Unique code EPC
2.778.448

Urban planning

Building permit
Yes
Subdivision permit
No
Pre-emption right
No
Location
Nachtegalenlei 30, 2900 Schoten
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan