House for sale in Schoten with 5 bedrooms

EPC label CEPCC
440
4.162
5
5
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Luxueus gerenoveerde statige villa in TOP-staat, omgeven door een mooi aangelegde Zuid-West gerichte tuin met zwembad, nieuw multifunctioneel volwaardig bijgebouw met wellness en een aparte garage voor 2 wagens.

Residentieel gelegen te Schotenhof op een perceel van 4.162 m²

 

INDELING

 

Gelijkvloers:

Inkomhal op klassieke marmeren vloer met vestiaireruimte en gastentoilet, dubbele deuren naar de imposante traphal die uitgeeft op de zitkamer op parket met openhaard en eethoek in de erker.

Doorgang naar de eetkamer op marmeren vloer die in open verbinding staat met de luxueuze moderne keuken voorzien van alle hedendaagse (Miele) inbouwapparatuur.

Via de eetkamer toegang naar het royale overdekte terras op arduin voorzien van terrasverwarming op gas, geluidsinstallatie, subtiele verlichting en grote zonneluifel waar het heerlijk vertoeven is met direct zicht op het zwembad

 

1e verdieping:

Fraaie trappartij naar de royale nachthal op de eerste verdieping die uitgeeft op de Masterunit bestaande uit een slaapkamer met ingemaakte kasten, luxe badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele lavabo en toilet, aanpalende dressing met een veelheid aan ingemaakte kasten. Vanuit de badkamer rechtstreekse toegang tot een royaal terras met prachtig zicht over de achtertuin.

Verder op deze verdieping nog 2 slaapkamers op parket met ingemaakte kasten en elk een eigen badkamer.

 

2e verdieping:

Vaste trap naar de volwaardige 2e verdieping met 2 slaapkamers, een badkamer, een cinemaruimte en een afgewerkte (berg)kamer.

 

Kelder:

Via de keuken toegang tot een grote en droge kelder onderverdeeld in een centrale open ruimte, wijnkelder, technische ruimte, hobbyruimte en wasplaats.  

 

Bijgebouwen:

Er bevinden zich 2 bijgebouwen op het perceel.

Nieuw luxe bijgebouw van ca. 100 m2 met gevelgrote raampartijen die uitkijken over de tuin, het gebouw omvat een open multifunctionele ruimte die kan dienen als bureel, fitness, guesthouse of garage / etalage voor de autoliefhebber. Daarnaast is er nog een wellness bestaande uit een doucheruimte met sunshower, een (Klafs) hamam - sauna met panoramisch zicht over de tuin en een extra (slaap)kamer. De ruimtes zijn op een luxe tegelvloer voorzien van vloerverwarming. Het gebouw is voorzien van airco.

Een ruime garage voor 2 wagens voorzien van automatische poorten, deze is bereikbaar via een aparte oprit met automatische toegangspoort.

 

Tuin:

Mooi aangelegde Zuid-West gerichte tuin met ruime parkeergelegenheid, achter het huis bevindt zich een groot en deels overdekt terras met fraai zicht over de achtertuin met zwembad omgeven door een hardhouten terras. Het eigendom is gelegen op een hoek perceel (Kastanjedreef & Alfons Servaislei) volledig omheind en voorzien van 2 automatische toegangspoorten met videofonie.     

 

Bijzonderheden:

- De villa werd grondig en vakkundig gerenoveerd met behoud van fraaie oorspronkelijke elementen en veel aandacht voor details en beste kwaliteit.

- Voorzien van alle luxe en comfort zoals o.a. 3 dubbel glas (met UV-filter aan Zuidzijde), airco in alle kamers en living, De woning is voorzien van een veelheid aan ingemaakte kasten.

- CV op gas met radiatoren voorzien van thermostatische kranen die ook op afstand bedienbaar zijn.

- Geavanceerd beveiligingssysteem met camera’s binnen en buiten en alles op afstand bedienbaar.

- Nieuw bijgebouw met gevelgrote raampartijen en open multifunctionele ruimte die voor vele doelen kan dienen. Het platte dak van het bijgebouw leent zich perfect voor het plaatsen van zonnepanelen.

 

Financial

Cadastral income
5.180 €
Availability
From deed

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
440 m²

Terrain

Plot size
4.162 m²
Most recent urban destination
Residential park

Layout

Number of bedrooms
5
Number of bathrooms
5

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
219
EPC label
C
Unique code EPC
20230209-0002796852-RES-1

Urban planning

Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Building permit
Yes
Subdivision permit
Not applicable

Media & downloads

Virtual visit
https://player.vimeo.com/video/841789144
Location
Alfons Servaislei 84, 2900 Schoten
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan