4.169
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Dit perceel bouwgrond maakt één geheel uit met het aanpalend eigendom in de Gaaiendreef 13 en vormt een parktuin. Het perceel heeft een oppervlakte van 4.169m² met een straatbreedte van maar liefst 65m breed, rustig gelegen in een autoluwe residentiële verkaveling. Trapeziumvormige configuratie en bouwrijp. Het eigendom situeert zich in de 'Zeurt’, een bestaande verkaveling aansluitend bij het Peerdsbos (bosdomein over schoten en Brasschaat) en Elshout (Brasschaat/Schoten). Brasschaat Open Golf & Country Club" STRONG is bereikbaar in 10 minuten.  

Volgende bouwvoorschriften zijn van toepassing: Maximaal 250m² gelijkvloerse bouwoppervlakte (inclusief eventuele bijgebouwen), bouwdiepte 21m, bouwbreedte: 2/3 van de perceelgrens, kroonlijst op maximaal 6m hoogte, vrije dakvorm (plat of hellend dak tussen 35° en 55°).

Bijgebouw mogelijk in de achtertuinstrook van maximaal 125m² met een kroonlijsthoogte van maximum 3m (dit gebouw mag geen garage of carport zijn). Gedetailleerde bouwvoorschriften op eenvoudig verzoek te verkrijgen. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Financial

Cadastral surface
41 m²

Building

Type of property
Plot
Subtype
Plot

Terrain

Plot size
4.169 m²
Street width
65 m
Plot width
65 m

Location

Surroundings / neighbourhood
Wooded; Villa community
Public transport nearby
Yes
Motorway nearby
Yes

Comfort

Gas connection
Yes
Water connection
Yes

Urban planning

G-score (building score)
A (no flood modeled)
P-score (parcel score)
A (no flood modeled)
Location
Gaaiendreef, 2900 Schoten
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan