Back to results

Scoop: Apartment for sale in Mechelen with 2 bedrooms

EPC label BEPCB
121
2
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Recent gerenoveerd appartement op toplocatie in het centrum van Mechelen

Gelegen op de bekendste straat van Mechelen treffen we dit energiezuinige appartement aan.

Het appartement werd in 2020 volledig gerenoveerd (nieuwe leidingen, vloeren, keuken, badkamer,…) waarbij er recent ook nog in beide slaapkamers airconditioning werd geïnstalleerd.

Via de inkomhal (met mogelijkheid tot vestiaire) komt u in de woonkamer van het appartement. De lichtrijkheid van deze ruimte zal u meteen opvallen te danken aan twee grote schuiframen. Een van deze schuiframen geeft toegang tot het overdekte terras dat u een exclusief zicht geeft op de Bruul winkelstraat.

Grenzend aan deze woonkamer bevindt zich de open keuken. Deze keuken is volledig uitgerust en biedt u alle comfort om te koken (AEG oven, AEG vaatwasser, AEG inductie vuur, dubbele spoelbak, dampkap,…).

Via de met glazen deur afsluitbare nachthal bereiken we de twee slaapkamers, beide uitgerust met airconditioning die kan verwarmen en afkoelen. De master bedroom beschikt bovendien over een gehele wand met ingemaakte kasten.

De nachthal biedt ook toegang tot de badkamer dewelke is uitgerust met vloerverwarming, een ruime inloopdouche en lavabomeubel.

Het appartement beschikt over een afzonderlijk toilet met lavabo en een berging met aansluiting voor uw wasmachine.

Om aan alle gemak te voldoen heeft het appartementsgebouw een inpandige fietsenstalling zodat uw fiets veilig en binnen kan gestald worden.

Ook aan extra opslagruimte is er gedacht, bij dit appartement hoort een privatieve en afsluitbare kelderruimte waar u allerlei zaken droog kan opslaan.

Het appartement beschikt eveneens over een ondergrondse autostaanplaats, dewelke kan aangekocht worden voor een prijs van 24.900 euro.

Tot slot wensen we u reeds te informeren dat dit appartement geniet van een zeer gunstig EPC label B (122 kWh/m² jaar), de elektriciteit conform is en er geen asbest aanwezig is in dit appartement.

De goede ligging (vlakbij scholen, winkels, binnenstad, openbaar vervoer, station,...) maakt dit plaatje helemaal compleet. Ook de nabijheid van de ring, R6 en Leuvensesteenweg maakt het voor eenieder eenvoudig om Antwerpen/Brussel of Leuven te bereiken.

Bent u ook geïnteresseerd in dit instapklare en prima afgewerkte appartement op dé toplocatie van Mechelen? Wacht dan niet langer en contacteer ons voor een afspraak op 015/20.20.82. of info@demakelaardij.be !

Financial

Cadastral info
0136/00R000

Building

Type of property
Apartment
Surface
121 m²
State building
Good

Terrain

Most recent urban destination
Residential area with a cult., hist. and/or aesthetic value
Street width
6,89 m
Plot depth
19 m

Layout

Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Type of kitchen
Fully finished kitchen

Comfort

Lift
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
122
EPC label
B
Unique code EPC
20240928-0003389173-RES-1

Urban planning

Cadastral plan
Yes
Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Building permit
Yes
Location
Bruul 79 303, 2800 Mechelen
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan