Back to results

Scoop: Apartment for sale in Mechelen with 2 bedrooms

EPC label CEPCC
73
2
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Zeer gunstig gelegen 2 slaapkamer appartement in de binnenstad van Mechelen

Op een boogscheut van de Grote Markt treft u dit toffe appartement aan. Het is gelegen op de derde verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw met lift.

De inkomhal van het appartement vormt het centrale verbindingspunt en geeft toegang tot bijna alle ruimtes.

Een afzonderlijke berging, toegankelijk via de inkomhal, is voorzien van de nodige aansluitingen voor uw wasmachine en biedt ruimte om voorraad te plaatsen.

De woonkamer is ruim, erg lichtrijk en voorzien van een mooie recente parketvloer.

Via de woonkamer betreedt u de keuken die in 2017 helemaal werd vernieuwd. Deze geeft de bewoners alle comfort om te koken (stenen vloerbekleding, inductie vuur, oven, vaatwasser, ingebouwde koelkast met diepvriezer,...). Eveneens is er een klein terras aan de keuken, praktisch om bv. uw vuilnisbakken te plaatsen.

De inkomhal biedt ook toegang tot de badkamer die mooi is afgewerkt en uitgerust is met een wc, lavabo, douche en handdoekradiator.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers, beide voorzien van een mooie parketvloer in tropisch hout, waarvan de kleinste kamer toegang geeft tot het achterterras. Dit achterterras strekt zich uit over de gehele achtergevel van het appartement. Actueel is men bezig met het plaatsen van nieuwe terrassen aan de achtergevel (op de foto's ziet u nog een oude foto van voorheen gezien het terras nu tijdelijk niet toegankelijk is).

Op het gelijkvloers beschikt dit appartementsgebouw over een gemeenschappelijke garagebox dewelke dienst doet als ruime en eenvoudige toegankelijke fietsenstalling voor de bewoners.

Tot slot treft u in de kelder nog een kleine kelderberging aan.

Het appartement is energiezuinig (289 kWh/m² jaar) of label C), mede te danken aan het reeds vernieuwde dak (conform aan de energiedoelstellingen), de verwarming via een gascondensatieketel en de beglazing in hoogrendementsglas in pvc omlijstingen (voorzien van verschillende vliegenramen). Alsook is er geen asbest aanwezig in het appartement.

Ziet u zichzelf graag wonen in de binnenstad van Mechelen of bent u op zoek naar een interessante investering / opbrengsteigendom? Contacteer ons dan zeker voor een bezoek via 015/20.20.82 of per e-mail info@demakelaardij.be !

Financial

Cadastral income
894 €
Cadastral info
0489/00H000

Building

Type of property
Apartment
Surface
73 m²
State building
Good

Terrain

Most recent urban destination
Residential area with a cult., hist. and/or aesthetic value
Street width
6 m
Plot width
6 m

Layout

Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Type of kitchen
Fully finished kitchen

Comfort

Lift
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
289
EPC label
C
Unique code EPC
20240808-0003334798-RES-1

Urban planning

Cadastral plan
Yes
Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Subdivision permit
Not applicable
Location
Heembeemd 66 301, 2800 Mechelen
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan