House for sale in Mechelen with 3 bedrooms

EPC label CEPCC
284
3
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Ruime bel-etage woning in het hart van Mechelen op een boogscheut van de Sint-Romboutstoren!

Welkom in deze ruimtelijke bel-etage woning, gelegen op een toplocatie in het bruisende centrum van Mechelen. Recentelijk gerenoveerd, combineert dit historische pand een moderne toets op een locatie die de geschiedenis van Mechelen ademt.

Het pand is momenteel verdeeld in twee zelfstandige delen, wat flexibele woonopties mogelijk maakt, ideal als bel-etagewoning met veel woonruimte, kangoeroewoning, tweewoonst, ....

Gelijkvloers: deze verdieping beschikt over een ruime garage voor twee auto’s, uitgebreide opbergmogelijkheden en toegang tot de bovenliggende verdiepingen via de houten trap. 
Eerste verdieping: Hier vindt u een grote leefruimte met een open keuken. Grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht, unieke architectuur met details zoals blootgestelde bakstenen muur, houten vloeren, zorgen voor een charmant gevoel en cachet. De badkamer heeft zowel een bad als een douche, en een inpandig terras dat uitnodigt tot ontspannen momenten. Verder zijn er hier al twee slaapkamers terug te vinden en een extra berging. Een van de troeven van deze verdieping is het gezellige terras.
Tweede verdieping: een loftachtige ruimte waar licht en lucht de hoofdrol spelen. De dakkoepels zorgen voor veel lichtinval, en het grote schuifraam biedt toegang tot een tweede terras. De open leefruimte is voorzien van een moderne keuken met hoogwaardige apparatuur. Daarnaast vindt u hier een ruime slaapkamer en een eigentijdse badkamer met douche.

Vanuit deze ideale uitvalsbasis ligt de stad Mechelen aan uw voeten. 

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
284 m²

Terrain

Most recent urban destination
Residential area

Layout

Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
2
Terrace
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
297
EPC label
C
Unique code EPC
2.960.619

Urban planning

Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Subdivision permit
Not applicable
G-score (building score)
D (medium flood risk under current climate)
Location
Sint-Katelijnestraat 11, 2800 Mechelen
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan