House for sale in Mechelen with 3 bedrooms

EPC label CEPCC
141
3
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Comfortabele stadswoning in het Hart van Mechelen

 

Deze ruime, instapklare woning werd door de jaren heen gedeeltelijk gerenoveerd. Dankzij het uitstekende onderhoud en de logische, praktische indeling voelt u zich hier meteen thuis. Gelegen in het hart van Mechelen, geniet u van de nabijheid van de levendige binnenstad, terwijl u toch kunt profiteren van rust en privacy.

 

Indeling:

Bij binnenkomst via de inkomhal, betreedt u de leef- en eetruimte. In de living is er een ingebouwde sfeerhaard die voor extra gezelligheid zorgt. De aangrenzende keuken is volledig uitgerust met tal val van opbergkasten en toestellen. Het aangename aan deze ruimte is dat er een open- en betrokkenheid is met de keuken, maar deze toch ook deels achter de hoek is. Aan de keuken bevindt zich een bergruimte alsook een thans overdekte koer. Indien gewenst kan deze terug open gemaakt worden voor buitenruimte te creëren,

 

Op de eerste verdieping bevindt zich de masterbedroom alsook een zeer ruime badkamer met dubbele lavabo, bad, douche en toilet.

 

Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee extra ruime slaapkamers . De zolder kan gebruikt worden voor opbergruimte, maar ook voor het creëren van extra kamers.

 

 Deze woning is een ideale kans voor mensen die willen genieten van het stadsleven maar ook ruimte wensen. Het is ideaal als gezinswoning of starterswoning en spreekt dan ook een breed publiek aan.

 

Omgeving:

De woning is gelegen in een bruisende buurt in het centrum van Mechelen. Het station van Mechelen en openbaar vervoer bevinden zich op wandelafstand. Bovendien is de E19 snel bereikbaar. De omgeving biedt een breed scala aan voorzieningen zoals kinderopvang, scholen, winkels, supermarkten, en speel-, sport-, en recreatiefaciliteiten, allemaal op wandelafstand.

 

Financial

Cadastral info
0971/00E000
Availability
From deed

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
141 m²

Layout

Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
1

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
265
EPC label
C
Unique code EPC
20230213-0002808766-res-2

Urban planning

Cadastral plan
Yes
Location
Milsenstraat 12, 2800 Mechelen
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan