Apartment for sale in Mechelen with 2 bedrooms

111
2
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Wonen met een prachtig uitzicht op het kabbelende water van de Dijle of de stad, midden in het charmante centrum van Mechelen.

Project Devos maakt deze droom waar met een exclusieve reeks luxe-appartementen in het centrale, sfeervolle deel van Mechelen. De Lange Schipstraat is een rustige straat die grenst aan de waterweg de Dijle en is de verbinding tussen de bruisende Ijzerenleen en Bruul.

Dit nieuwbouwproject omvat vier unieke wooneenheden, verdeeld over twee deelgebouwen met elks twee appartementen, gelegen rond een weelderige binnentuin die een unieke woonsfeer biedt, met als kroon op het bouwwerk twee opmerkelijke penthouses. Hierdoor wordt een verfijnde woonwens werkerlijkheid, voor ieder wat wils.

Met een nadruk op kwaliteit en duurzaamheid worden de nieuwste bouwstandaarden toegepast, met een speciale focus op energie-efficiëntie. Dit zorgt ervoor dat elk appartement bijna-energieneutraal is met een E-peil <20, wat resulteert in een besparing op de energiefactuur en een halvering van de onroerende voorheffing gedurende de eerste vijf jaar.

Een Bron van Inspiratie

Aan de waterkant van de Lange Schipstraat gelegen, vormt Project Devos de perfecte uitvalsbasis voor wie de dynamiek van de stad wil combineren met de rust en exclusiviteit van wonen aan het water, dicht bij groene oases zoals de Kruidtuin en de Sinte-Mettetuin. Met een verscheidenheid aan scholen in de nabije omgeving, biedt het een veilige toekomst voor uw kinderen. De strategische locatie bij het centraal station van Mechelen en nabij belangrijke snelwegen zoals de E19, zorgt voor een vlekkeloze verbinding met het hele land, waardoor uw nieuwe thuis een oase van rust én een kruispunt van connectiviteit is.

De Belofte van Project Devos

Project Devos staat voor meer dan hoogwaardige woonruimtes; het vertegenwoordigt een engagement aan kwaliteit, duurzaamheid, en aangenaam wonen in het hart van de stad. Mis deze unieke kans niet.

 

Financial

Sales under VAT system
Yes

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Penthouse
Surface
111 m²

Terrain

Most recent urban destination
Residential area

Layout

Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Type of kitchen
Fully finished kitchen

Comfort

Gas connection
Yes
Water connection
Yes
Telephone
Yes

Energy

E-level
20
Type of glazing
Double glazing
Window profiles
Aluminium

Urban planning

Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Building permit
Yes
Subdivision permit
Not applicable
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan