Commercial for sale in Mechelen with 6 bedrooms

€980,000
EPC label BEPCB
320
285
6
5
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Charmante B&B op strategische locatie in Mechelen

Gelegen in het centrum van Mechelen, biedt deze prachtige B&B een perfecte mix van historisch karakter en moderne accenten. Met een bewoonbare oppervlakte van 320m² en een grondoppervlakte van 285m², is dit unieke pand de ideale investering voor iedereen die van een B&B droomt.  

Bij binnenkomst in het pand is het meteen de open keuken die uw aandacht trekt, uitgerust met hoogwaardige materialen en apparatuur. De keuken loopt naadloos over in de eetkamer, die baadt in natuurlijk licht dankzij de grote ramen. Gezellige houten balken en een kroonluchter zorgen voor een warme en charmante sfeer.

De woning beschikt over 4 ruime gastenkamers telkens met stijlvolle badkamers, wat ultiem comfort biedt. Verder vinden we op de bovenste verdieping een volledig uitgerust, charmant appartement.  De prachtige gevel met klassieke elementen straalt verfijning en elegantie uit.

Elke slaapkamer is uniek ontworpen met aandacht voor detail. Grote ramen zorgen voor heel wat natuurlijk licht, terwijl de badkamers moderne faciliteiten bieden.

De verzorgde tuin biedt een groene en rustgevende buitenruimte. Het terras, met comfortabele zitgelegenheid en schaduwrijke plekken, is perfect voor zomerse barbecue-avonden of rustige middagen. Een overdekte eethoek biedt extra mogelijkheden voor buiten dineren, ongeacht het weer.

Unieke Investeringsmogelijkheid

Mis deze kans niet om eigenaar te worden van deze karaktervolle en veelzijdige Bed & Breakfast in het levendige Mechelen. Deze woning biedt niet alleen een luxueuze leefruimte maar ook de mogelijkheid om een bloeiende B&B te runnen, wat het een uitstekende investering maakt.

Belangrijkste troeven:

-          Strategische locatie

-          B&B volledig gerenoveerd in 2021

-          Zeer gunstig EPC: B

-          Zonnepanelen en thuisbatterij

-          Unieke investering (handelsfonds reeds inbegrepen in de prijs)

Dit prachtig stukje erfgoed heeft zonder twijfel een uitstekende ligging in hartje Mechelen op wandelafstand van Bruul, grote markt en het station. Openbaar vervoer op wandelafstand. Makkelijke verbinding naar E19, R6 en andere invalswegen. Kortom de ideale locatie om uw droom B&B in uit te baten.  

Financial

Cadastral info
0016/00B000

Building

Type of property
Commercial
Surface
320 m²
Constructed area
120 m²

Terrain

Plot size
285 m²
Garden
Yes
Surface garden
165 m²

Layout

Number of bedrooms
6
Number of bathrooms
5
Type of kitchen
Fully finished kitchen

Comfort

Furnished
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
123
EPC label
B
Unique code EPC
20240716-0003303921-RES-1

Urban planning

Cadastral plan
Yes
Location
Frederik de Merodestraat 109, 2800 Mechelen
Also interesting for you
View similar properties