Apartment for sale in Mechelen with 2 bedrooms

EPC label BEPCB
146
146
2
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Toestand
Welkom in dit exclusieve appartement, gelegen in een rustige straat net buiten de Mechelse Vesten. Als onderdeel van een kleinschalig gebouw met slechts 2 units, onderging dit appartement onlangs een complete luxueuze renovatie. Elk detail is met zorg uitgekozen en hoogwaardige materialen zijn gebruikt, waardoor een werkelijk unieke woonervaring is gecreëerd. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime, lichte open ruimte die perfect is om te ontspannen en te entertainen. Dit appartement beschikt ook over twee comfortabele slaapkamers en twee luxe badkamers, elk ontworpen om het hoogste niveau van comfort en stijl te bieden. Hier kunt u genieten van het beste van zowel binnen- als buitenleven, alles met de verfijnde afwerking en aandacht voor detail die dit appartement zo uniek maken.
Stap naar buiten en ontdek het prachtig aangelegd terras, een oase van rust in het hart van de stad. Ideaal om te ontspannen na een drukke dag of om vrienden en familie te ontvangen in een sfeervolle omgeving.

Indeling
Appartement op het gelijkvloers: Inkomhal - berging - slaapkamer met badkamer - woonkamer - eetkamer - keuken - bureel - slaapkamer met badkamer - terras

Ligging
Ontsnap aan de drukte en geniet van de rust in dit appartement, gelegen in een doodlopende straat in Mechelen. Hier vind je de perfecte balans tussen sereniteit en stedelijk gemak, met het bruisende centrum van Mechelen op slechts 5 minuten fietsafstand. Ontdek een overvloed aan voorzieningen in de directe omgeving, terwijl je toch kunt genieten van de rust en stilte van je thuisbasis.

Financial

Cadastral income
1.014 €
Cadastral info
AFD 2 12402C0063/00D006

Building

Surface
146 m²
State building
Renovated
Type of roof
Gable roof

Terrain

Plot size
146 m²
Most recent urban destination
Residential area

Location

Surroundings / neighbourhood
City edge; Village; Residential area; Near railway station

Layout

Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
2
Kitchen
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
183
EPC label
B
Type of glazing
Double glazing

Urban planning

G-score (building score)
B (small risk of flooding under climate change sc2050)
P-score (parcel score)
B (small risk of flooding under climate change sc2050)
Flood-prone area
Not located in a flood-prone area
Location
Paardenkerkhofstraat 109 1, 2800 Mechelen
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan