Apartment for sale in Lier with 3 bedrooms

EPC label BEPCB
133
3
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Op een uitstekende locatie te Lier (Koningshooikt) bevindt zich dit unieke duplex appartement met ruim terras. Het appartement geniet van een goede bereikbaarheid en bevindt zich vlakbij het centrum met winkels, eet-en drankgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer op wandelafstand.

We betreden het duplex appartement op de eerste verdieping via de inkomhal met vestiaire en apart gastentoilet. De lichtrijke leefruimte kunt u inrichten met een gezellige zithoek en een aparte eetplaats. Aangrenzend bevindt zich de keuken, voorzien van de voornaamste toestellen inclusief Amerikaanse koelkast en stoomoven. Verder vinden we op deze verdieping nog twee slaapkamers en een badkamer met dubbel lavabomeubel en douchebad. Een aparte berging/wasplaats is tevens aanwezig.

Op het gelijkvloers komen we terecht in een oase van rust. Een derde slaapkamer werd er omgetoverd tot een luxueuze welnessruimte. U kan er ontspannen in een ruime sauna voorzien van zowel infraroodlampen als een bioMat-oven. Daarnaast is er ook een luxe jacuzzi en een inloopdouche met zonnebank aanwezig. Een pittoreske sterrenhemel en de aanwezigheid van speakers maken de welnessbeleving compleet. Verder bevindt zich hier nog een apart toilet en een geïnstalleerde zomerkeuken. 
Het ruime en volledig omheinde terras is uitgerust met buitenspeakers, warmtelampen en een stenen BBQ. Hier kan u steeds in alle rust en privacy genieten van de luxe en het mooie weer. Aan de achterzijde van het terras bevindt zich nog de toegang tot de garagebox.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een ruim en luxueus duplex appartement met 2 slaapkamers en ruim terras waar u kan genieten van een complete welness ervaring. Contacteer ons voor meer informatie op 0497 14 67 97 of via info@boonstravastgoed.be.

Bijzonderheden :
- Uitstekende ligging
- Duplex met ruim terras
- Volledig ingerichte welness

Financial

Investment real estate
No
Investment property
No
Cadastral income
1.098 €

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Duplex
Surface
133 m²

Terrain

Most recent urban destination
Residential area
Orientation garden
South

Layout

Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
1
Type of kitchens
Finished kitchen; Fully finished kitchen

Comfort

Home automation
No
Parlophone
Yes
Videophone
No

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
164
EPC label
B
Unique code EPC
20240209-0003136643-RES-1

Urban planning

G-score (building score)
B (small risk of flooding under climate change sc2050)
P-score (parcel score)
B (small risk of flooding under climate change sc2050)
Location
Dorpsstraat 51 2, 2500 Lier
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan