House for sale in Mol with 7 bedrooms

EPC label EEPCE
427
565
7
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Ontdek deze uitzonderlijke woning, een bouwkundig erfgoed in het hart van de Kempen, op wandelafstand van het bruisende centrum en op een boogscheut van de Molse meren en Postelse bossen, trekpleisters voor fietsers en wandelaars. Deze architecturale parel combineert tijdloze charme met tal van mogelijkheden voor wie op zoek is naar een karaktervolle thuis of een geschikte locatie voor een vrij beroep.

Indeling en Kenmerken:

  • Bouwkundig erfgoed: Deze woning dateert van 1936. De laatste bewoner woonde er met zijn gezin en werkte er sinds 1975 als  huisarts met zijn praktijk op het gelijkvloers. De woning straalt authenticiteit uit met behoud van haar originele details. Door het gebruik van deze originele elementen zoals mooie vensterbanken, houten trappen, een houten boog in de woonkamer en marmeren sierschouwen in verschillende kamers, krijgt deze woning een unieke uitstraling.
  • Ruime parkeergelegenheid: Naast de woning is er voldoende parkeerruimte voor drie wagens, inclusief een vergunde carport.
  • Tuin: De sfeervolle, ZW-gerichte tuin achter de woning biedt u een oase van rust en privacy. Aan de straatkant is er een voortuin.
  • Grote kelder: De woning is quasi volledig onderkelderd en biedt met ca. 115 m² aan opslagruimte tal van mogelijkheden.
  • Centrale verwarming: De woning is uitgerust met een HR-gasketel uit 2013. De ondergrondse stookolietank werd professioneel opgevuld.
  • Ruime zolder

Comfort en Leefruimte:

  • Ruime Leefruimtes: Op het gelijkvloers vindt u een statige inkomhal, een ruime living met eetruimte met een charmante parketvloer, een veranda met open keuken met leuk uitzicht op de tuin.Verder is er een praktijkruimte/bureau, een ruimte die kan gebruikt worden als wachtkamer of bureau, en een apart toilet.
  • Op de verdiepingen beschikt de woning over zeven slaapkamers, met prachtige houten trappen die de verdiepingen met elkaar verbinden. Vier van de zeven kamers werden als slaapkamer gebruikt, de andere als bureau of hobbyruimte.
  • Keuken en uitbreiding: In 1990 werd er een aanbouw met koepel gerealiseerd, inclusief een volledig ingerichte keuken met moderne apparatuur zoals een vaatwasser, keramische kookplaat, oven en ijskast.
  • Sanitair: De woning biedt twee toiletten en een badkamer uitgerust met een ligbad, douche, toilet en lavabo.

Aanpassingen en Renovatiemogelijkheden:

  • Dak en Isolatie: Het dak vereist gedeeltelijke vervanging en isolatie.
  • Elektriciteit: De elektrische installatie is niet conform en moet worden aangepast.

Deze zeer ruime woning biedt talloze mogelijkheden en is de ideale keuze voor een gezin of iemand met een vrij beroep zoals een arts of advocaat, die op zoek is naar een karaktervol pand met veel potentieel. Hoewel de woning deels gerenoveerd moet worden, biedt het volop mogelijkheden om er een unieke en persoonlijke woonst van te maken.

Daar het huis opgenomen is in het inventaris van bouwkundig erfgoed, is het niet onderworpen aan de renovatieplicht, ook al scoort het E op de EPC. U heeft als koper dus geen (tijds)druk om te renoveren. – Meer informatie op https://www.onroerenderfgoed.be/de-renovatieverplichting

Vraag nu uw bezichtiging aan en ontdek de ongekende charme en potentie van deze Kempense parel.

 

Financial

Cadastral income
1.412 €
Cadastral surface
565 m²

Building

Type of property
House
Subtype
Mixed-use building
Surface
427 m²

Terrain

Plot size
565 m²
Most recent urban destination
Residential area

Location

Surroundings / neighbourhood
Town
Public transport nearby
Yes
Distance to public transport
50 m

Layout

Number of bedrooms
7
Number of bathrooms
1
Bathroom type
Shower and bath

Comfort

Lift
No
Gas connection
Yes
Water connection
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
485
EPC label
E
Unique code EPC
20240703-0003291481-RES-2

Urban planning

Destination building
Commercial; Commercial + property
Building permit
Yes
Pre-emption right
No
Location
Rozenberg 72, 2400 Mol
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan