Apartment for sale in Turnhout with 3 bedrooms

BEPCB
100
3
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Instapklaar appartement van ca. 100m² met drie slaapkamers en een gezellig terras aan de achterzijde. Dit appartement maakt deel uit van een kleinschalige residentie, en is gunstig gelegen in Turnhout met een zeer centrale ligging nabij het centrum, op wandelafstand van de Nieuwe Kaai, de bossen en de Grote Markt.
De elektrische installatie is goedgekeurd en het appartement heeft een label B en een gunstige EPC-score van 195kwh/m²/jaar. Zonnepanelen 10 stuks zijn inclusief

Indeling: Bij binnenkomst betreedt u de inkomhal met toegang naar de leefruimte Deze is ingedeeld met een zithoek aan de straatkant waar u door de grote, vernieuwde ramen het contact met het buitenleven behoudt. De eetplaats heeft voldoende plaats voor een eetkamer met dressoir. Hier kan u met uw gasten of familie gezellig tafelen.

De eerste (slaap) kamer is ingericht als kantoor en geeft uit in de woonkamer. Deze is voorzien van ingemaakte kasten. De doorgang naar de keuken geeft toegang naar de badkamer, de berging, slaapkamer 2 en de masterbedroom.

De keuken is een pareltje. Maatwerkkasten van hoge kwaliteit , natuursteen en voorzien van de nodige toestellen. maakt dat het hier gezellig is om te koken en te tafelen. Het werkblad is verlicht heeft veel plaats en in de keuken kan u gezellig tafelen in de ontbijthoek;

De masterbedroom is gelegen aan de achterzijde en is ruim met grote maakwerk ingebouwde kasten.

De badkamer is eveneens uitgevoerd in kwalitatieve materialen. Een ruime badkamerkast met natuursteen en 2 lavabo’s en vaste spiegel. De douche is ruim en recentelijk vernieuwd. In de badkamer is plaats voor wasmachine en droogkast. Verder heeft u nog opbergruimte in de berging in het appartement.

Het terras is super gezellig en hier is het heerlijk zitten onder de zonneluifel. Mooie hardhouten vloeren, mogelijkheid tot plaatsen van planten en af te sluiten voor uw (klein) kinderen of huisdieren.

De garage is bij aan te kopen (15.000euro) , hier kan u makkelijk uw wagen en fietsen plaatsen, maar deze kan u eveneens inrichten als kleine werkruimte.

Bijzonderheden:
- In uitstekende staat van onderhoud, instapklaar
- Zonnepanelen 10 stuks inclusief
- 2 slaapkamers met ingemaakte kasten
- Kindvriendelijke buurt
- Electrische rolluiken op alle ramen


Neem zeker al eens een kijkje in het appartement via het interactief grondplan: http://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/4676

Financial

Cadastral income
927 €

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
100 m²

Terrain

Most recent urban destination
Residential area
Orientation garden
Southwest

Layout

Number of bedrooms
3
Surface bedrooms
16 m²; 7,5 m²; 7,5 m²
Number of bathrooms
1

Comfort

Dishwasher
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
195
EPC label
B
Unique code EPC
20240419-0003219342-RES

Urban planning

Destination building
Private - house
Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Convict
No
Location
Eén Meistraat 17 1, 2300 Turnhout
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan