Back to results

Scoop: House for sale in Turnhout with 4 bedrooms

2300 Turnhout
EPC label CEPCC
370
590
4
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Ontdek deze unieke verscholen parel, gelegen in een rustige, autoluwe straat die rust en exclusiviteit garandeert, op fietsafstand van het centrum van Turnhout en op wandelafstand van het treinstation. Met een gevelbreedte van 10 meter biedt het pand uitzonderlijke privacy. Oorspronkelijk een drukkerij, is deze residentie in 2002 getransformeerd en voortdurend geperfectioneerd tot een luxueuze woonomgeving die moderne gemakken met historische charme combineert.

Bij binnenkomst verwelkomt de ruime inkomhal u, die direct toegang biedt tot een grote garage uitgerust met een automatische poort en op maat gemaakte opbergkasten. In de hal vindt u ook een gastentoilet. De leefruimte, een harmonieuze mix van openheid en industriële esthetiek, kenmerkt zich door een onderhoudsvriendelijke gepolierde betonvloer en rijke lichtinval door de nieuwe, automatisch bedienbare koepels die ook verduisterbaar zijn. Grote raampartijen en dubbele openslaande deuren bieden een uitzicht op de tuin, wat de grens tussen binnen en buiten vervaagt.

De keuken staat centraal in het huiselijk leven met zijn functionele ontwerp en stijlvolle inrichting, uitgerust met topapparatuur van Miele en een geavanceerde Quooker-kraan. Naast de keuken bevindt zich een ruime eetkamer, ideaal voor zowel dagelijkse maaltijden als uitgebreidere diners. De uiterst royale woonkamer is opgedeeld in een gezellige tv-hoek met een houtcassette en een zitkamer waar comfort en stijl samenkomen.

De volledig gelijkvloerse indeling van de woning verhoogt het gebruiksgemak aanzienlijk, waardoor deze ideaal is voor zowel gezinnen als ouderen die een makkelijk toegankelijke, comfortabele leefruimte waarderen.

De woning beschikt over drie slaapkamers, met een mogelijkheid voor een vierde. De masterbedroom is voorzien van een handige dressing en geeft directe toegang tot de riante badkamer. De andere twee slaapkamers zijn niet alleen ruim maar ook functioneel met grote dressingkasten, elk met een eigen wastafel, en voorzien van recent geïnstalleerde airconditioning die zowel kan koelen als verwarmen. Een luxe badkamer complementeert deze persoonlijke ruimtes met een dubbele wastafel, een groot bad, een toilet en een dubbele douche, die een spa-achtige ervaring beloven.

Een van de ruimtes is ingericht met bureel, perfect voor thuiswerk of studeren. De waskamer is praktisch ontworpen met ingebouwde kasten voor extra opslag en gebruiksgemak. Er is een mogelijkheid om een vierde slaapkamer te creëren. De kamer met het houten huisje kan omgetoverd worden tot een professioneel kantoor om klanten te ontvangen of, indien gewenst, tot een extra slaapkamer. Deze optie verhoogt de veelzijdigheid van de woning aanzienlijk.

De tuin van het huis is ontworpen voor minimaal onderhoud en maximaal genot, met een verwarmd buitenzwembad dat zowel door een zonneboiler als een warmtepomp wordt verwarmd, en een prachtig terras omgeven door gekaleide muren en afwerkingen van cederhout die een sfeer van rust en privacy creëren en een voortdurend vakantiegevoel bieden.

De gehele woning is uitgerust met state-of-the-art maatwerkkasten die uitgebreide opbergmogelijkheden bieden en het nette, georganiseerde karakter van het huis versterken.

Deze sublieme woning is een unieke kans voor diegenen die op zoek zijn naar een perfecte combinatie van industriële charme en hedendaagse luxe, en garandeert een comfortabele, stijlvolle levensstijl. Een bezichtiging is van harte aanbevolen om de volle omvang en de bijzondere kwaliteiten van dit pand zelf te ervaren.

Building

Type of property
House
Subtype
Extraordinary house
Surface
370 m²

Terrain

Plot size
590 m²
Garden
Yes

Location

Public transport nearby
Yes

Layout

Number of bedrooms
4
Number of bathrooms
1
Bathroom type
All comfort available

Comfort

Air conditioning
Yes
Swimming pool
Yes
Water connection
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
241
EPC label
C
Unique code EPC
202.402.040.003.129.400

Urban planning

G-score (building score)
A (no flood modeled)
P-score (parcel score)
A (no flood modeled)
Flood-prone area
Not located in a flood-prone area
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan