Back to results

Scoop: Apartment for sale in Turnhout with 3 bedrooms

EPC label BEPCB
181
3
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Vernieuwd (2024) duplexdakappartement met drie slaapkamers en ruim terras op zeer centrale locatie in Turnhout nabij het centrum en de E34. EPC label B (133kWh/m²).

Ligging: Dit appartement bevindt zich in het centrum van Turnhout, nabij het station en op 5 minuten van de Ring met een vlotte verbinding naar de E34 naar Eindhoven of Antwerpen.

Indeling: -1: kelderberging 0: garagebox +1: Inkomhal, eerste slaapkamer, badkamer, leefruimte, eetkamer, keuken, wasplaats, gastentoilet, terras +2: tweede slaapkamer, derde slaapkamer, tweede badkamer 

Beschrijving: Dit appartement onderging in 2024 een volledige renovatie.

Dit duplexappartement van 181,26 m² bevindt zich op de eerste en tweede verdieping van een kleinschalig gebouw met slechts vijf appartementen. Bij binnenkomst via de inkomhal vindt u aan de linkerkant de eerste slaapkamer, die is uitgerust met een eigen badkamer voorzien van een bad, douche, dubbele wastafel en toilet. Vanuit de inkomhal komt u in de ruime leefruimte, die samen met de eetkamer de volledige diepte van het appartement beslaat. Grote ramen aan de voor -en achterkant zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. De leefruimte staat in verbinding met de open keuken, die volledig is uitgerust met een vaatwasser, microgolfoven, oven, elektrische kookplaat en een koelkast met vriesvak. Aangrenzend aan de keuken bevinden zich de wasplaats en een gastentoilet. Vanuit de leefruimte heb je toegang tot een terras van 35,45 m², met uitzicht op de Middelareskerk.

Een trap in de leefruimte leidt naar de bovenverdieping, waar u twee extra slaapkamers vindt, evenals een tweede badkamer met douche, dubbele wastafel en een derde toilet. Op deze verdieping is er bovendien voldoende ruimte om een bureau in te richten.

Op het gelijkvloers beschikt het appartement over een garagebox, en in de kelder is er een ruime berging van 8 m². De aankoop van zowel de garagebox als de kelderberging is verplicht en kost €30.000.

Bijzonderheden: EPC B-label – asbestveilig – conforme elektriciteit – volledig vernieuwd in 2024 – drie slaapkamers – twee badkamers – terras van 35,45m² - garagebox - kelderberging

Bijzondere informatieplicht: in aanvraag

Financial

Sales under VAT system
No

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
181,26 m²

Location

Surroundings / neighbourhood
Quiet; Central
Public transport nearby
Yes

Layout

Number of bedrooms
3
Surface bedrooms
12,8 m²; 24,08 m²; 11,69 m²
Number of bathrooms
2

Comfort

Gas connection
Yes
Connection sewerage
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
133
EPC label
B
Double glazing
Yes

Urban planning

G-score (building score)
C (small risk of flooding under current climate)
P-score (parcel score)
C (small risk of flooding under current climate)
Flood-prone area
Not located in a flood-prone area
Location
Zandstraat 144 4, 2300 Turnhout
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan