Apartment for sale in Turnhout with 1 bedroom

EPC label AEPCA
67
1
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Gezellig en energiezuinig appartement gelegen in Residentie Jacobsmarkt
67 m² I A label

Zeer gunstig gelegen, midden in het centrum, op wandelafstand van de Grote Markt, de Warande, bibliotheek, winkels en openbaar vervoer.

Dit kwalitatieve appartement bestaat uit een inkomhal met vestiairekast, een knappe volledig ingerichte keuken bestaande uit een inductievuur, dampkap, koelkast, diepvries en vaatwasser, alle Miele toestellen en werd voorzien van een stijlvol granieten werkblad..  Een mooie en lichte leefruimte op parketvloer met aansluitend een ruime slaapkamer op dezelfde parket.  Vanuit de slaapkamer en de hal rechtstreekse toegang tot de ruime en volledig betegelde badkamer die werd uitgerust met een inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Inbegrepen in de prijs is een ruime ondergrondse berging.

Alle kamers zijn volledig drempelloos en voorzien van ruime doorgangen, voor het gemak van de bewoner. Energiezuinig met A label, goedgekeurde elektriciteit en opgeschilderd waardoor zij voll. instapklaar zijn.

Zij zijn gelegen in een stijlvolle residentie dewelke is uitgerust met een ontvangstbalie, een gezellige ontmoetingsruimte voor een babbel of gezelschapsspel, een bibliotheek/biljartruimte, een fitness en massageruimte, wellness met sauna en hammam. Ook een groot dakterras met kruidentuin en mooi zicht. Al deze faciliteiten kunnen vrijblijvend door de bewoners gebruikt worden en zitten vervat in de maandelijkse lasten.
Buiten treft u het gezellige gemeenschappelijke terras met verschillende zithoekjes en een petanque baan. Er is eveneens een inpandige brasserie aanwezig, "De Koeiketel" waar bewoners tegen een democratische prijs kunnen komen eten.  Er is steeds permanentie voorzien en dit 7/7, 24/24.

Kortom, deze assistentiewoningen zijn volledig voorzien voor het comfort van de bewoners voor een zorgeloze "oude dag".

Bezoek dit knappe en energiezuinige appartement op afspraak via 014/70 73 23 of info@dilegno.immo

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Service flat
Type of buildings
Closed

Terrain

Plot size
67 m²
Most recent urban destination
Residential area

Location

Surroundings / neighbourhood
Village; Central

Layout

Number of bedrooms
1
Bedroom surface
13,6 m²
Number of bathrooms
1

Comfort

Lift
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
99
EPC label
A
Double glazing
Yes

Urban planning

Building permit
Yes
Subdivision permit
No
Pre-emption right
No
Location
Warandestraat 5 36, 2300 Turnhout
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan