Apartment for sale in Turnhout with 2 bedrooms

EPC label DEPCD
112
2
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Dit prachtige appartement, gelegen op de derde verdieping van een goed onderhouden gebouw met lift, biedt u het comfort van stedelijk wonen in het hart van Turnhout. Met een uitstekende ligging nabij het station, bushaltes en op slechts enkele minuten lopen van de Grote Markt, is dit de ideale plek voor wie op zoek is naar gemak en een centrale locatie.

Bij binnenkomst in het appartement wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal met een apart toilet. Daarnaast is er een handige berging met aansluiting voor een wasmachine en droogkast.

De lichte woonkamer biedt voldoende ruimte voor zowel een zit- als eethoek. Aansluitend vindt u de keuken, die voorzien is van alle nodige apparatuur en een extra berging voor voorraad.

De badkamer is ruim en voorzien van een dubbele lavabo en een bad. Het appartement beschikt verder over 2 ruime slaapkamers, die elk voldoende ruimte bieden voor een tweepersoonsbed en kledingkasten.

Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich een zonnig terras, waar u in alle rust kunt genieten met een mooi uitzicht op de omgeving.

Op de gelijkvloerse verdieping van het gebouw beschikt u over een eigen autostaanplaats, die verplicht mee aan te kopen is voor € 20.000,00. Dit zorgt ervoor dat u altijd verzekerd bent van een veilige en gemakkelijke parkeerplek in het centrum van de stad.

Interesse?
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Dit appartement is een kans die u niet wilt missen!

Financial

Cadastral income
1.139 €
Cadastral surface
725 m²

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
112 m²

Terrain

Most recent urban destination
Residential area

Location

Surroundings / neighbourhood
Town; Central
Public transport nearby
Yes
Motorway nearby
Yes

Layout

Number of bedrooms
2
Surface bedrooms
21,5 m²; 14 m²
Number of bathrooms
1

Comfort

Parlophone
Yes
Lift
Yes
Gas connection
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
336
EPC label
D
Unique code EPC
20230127-0002793539-RES-1

Urban planning

Summons
No
Convict
No
Building permit
Yes
Location
De Merodelei 95 5, 2300 Turnhout
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan