Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Bent u op zoek naar een veilige en gemakkelijk toegankelijke parkeerplaats of opslagruimte in het hart van Turnhout? Deze ruime garagebox, gelegen in een rustige en goed onderhouden residentie, biedt de ideale oplossing voor uw opslag- of parkeernoden.

De garagebox biedt voldoende ruimte voor een grote wagen of voor extra opslag van bijvoorbeeld fietsen, gereedschap of andere persoonlijke bezittingen. De garagebox is gemakkelijk toegankelijk en biedt een gemakkelijke manoeuvreerruimte. De garage is voorzien van een stevige metalen poort en is in uitstekende staat en meteen beschikbaar. Laag onderhoud en lage gemeenschappelijke kosten.

Deze garagebox biedt niet alleen een praktische parkeeroplossing in het centrum van de stad, maar ook een veilige en droge opslagruimte. Ideaal voor mensen die in de buurt wonen en een extra parkeerplek zoeken, of voor ondernemers die behoefte hebben aan extra opslagruimte dicht bij het centrum.

Interesse? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Mis deze kans niet om te investeren in vastgoed op een toplocatie in Turnhout!

Building

Type of property
Garage / Parking
Subtype
Garage box
Garage
Yes

Location

Surroundings / neighbourhood
Town
Public transport nearby
Yes
Location
Smalvoortstraat 21, 2300 Turnhout
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan