Apartment for sale in Turnhout with 3 bedrooms

EPC label BEPCB
290
3
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Riant 3 slaapkamer appartement gelegen in één van de sfeervolste straatjes in het centrum van Turnhout aan het Driezenpleintje. 
De ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet geven via de gefumeerde glazen deuren toegang tot een zeer ruime leefruimte van ca.100m². 
Sfeervol ingedeeld in twee salons waarvan één op parketvloer voorzien van een stijlvolle openhaard en nog een ruimte voor de eetkamer op travertin vloeren. 

Vooraan het appartement bevind zich het eerste zuid georiënteerd terras.  Volledig geïnstalleerde moderne keuken voorzien van  kwaliteitstoestellen van Miele met berging en wasruimte. De ruime hoofdslaapkamer beschikt over haar eigen ruime inloopdressing en een gerieflijke ruime badkamer voorzien van een ligbad, douche, dubbele wastafelmeubels, bidet en toilet. 
Naastgelegen vinden we een logeerkamer gelegen aan een groot afgesloten achtergelegen dakterras met tuinberging. De riante nachthal beschikt over een praktische bureauhoek en geeft toegang naar nog een tweede riante logeerkamer met naastgelegen ruime badkamer voorzien van ligbad, toilet en dubbel wastafelmeubel. Dit uitzonderlijk groots en stijlvol appartement van ca.290m² kent een zeer aangename indeling waardoor alle leefruimtes sfeervol aanvoelen en een uniek woonkader vormen voor haar bewoners. 

Ondergrondse kelderberging mee inbegrepen.  Optioneel ondergrondse staanplaats aan te kopen aan 15.000 euro ofwel een dubbele staanplaats aan 22.500 euro.

Financial

Cadastral income
2.615 €

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
290 m²

Terrain

Most recent urban destination
Residential area

Layout

Number of bedrooms
3
Surface bedrooms
20 m²; 12 m²; 27 m²
Number of bathrooms
2

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
220
EPC label
B
Electricity inspection certificate
Yes, compliant

Urban planning

Building permit
Yes
Pre-emption right
No
Soil certificate
Yes
Location
Driezenstraat 9 1, 2300 Turnhout
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan