House for sale in Turnhout with 4 bedrooms

303
265
4
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Twee te renoveren woningen op een perceel van 265 m² in het centrum van Turnhout.  EPC label F. 

Ligging
: gunstig gelegen woning in het centrum van Turnhout vlakbij scholen, winkels, openbaar vervoer en invalswegen. Op slechts 2 km van de autosnelweg, 10 minuten van het station en met een erg vlotte verbinding naar de omliggende dorpen. 

Indeling: nummer 83: +0: polyvalente ruimte. +1: twee kamers. Nummer 85: -1: kelder. +0: voormalige winkelruimte – berging – leefruimte – keuken – badkamer – wasplaats. +1: twee slaapkamers. +2: twee slaapkamers – bergzolder.

Omschrijving: momenteel zijn beide woningen met elkaar verbonden door middel van een doorgang op de gelijkvloerse verdieping. Deze kan echter perfect dichtgemaakt worden. Aan de linkerkant hebben we nummer 83. De elektriciteit hier wordt momenteel afgetakt van nummer 85 dus hier moeten nog nieuwe nutsvoorzieningen gelegd worden. De gelijkvloerse polyvalente ruimte heeft een oppervlakte van zo’n 45 m². Boven zijn er nog twee, volledig af te werken kamers. Achteraan de woning bevindt zich een koer van zo’n 30 m². Deze woning biedt een basis, waar u dus nog volledig uw eigen ding mee kan doen!

Ook nummer 85 dient aan een grondige renovatie onderworpen te worden. Op het gelijkvloers komen we binnen in de voormalige winkelruimte. Hierna volgt de woonkamer en achteraan de keuken, badkamer en wasplaats. De woning beschikt over maar liefst 4 slaapkamers en een af te werken bergzolder, dus mogelijkheid tot een vijfde slaapkamer/hobbyruimte/ … Achteraan de woning kan u vertoeven in de ruime stadstuin.

Deze woning valt onder de renovatieplicht. Voor meer info kijk op de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.

Bijzonder informatieplicht: in aanvraag.

Financial

Sales under VAT system
No

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
303 m²

Terrain

Plot size
265 m²
Garden
Yes

Layout

Number of bedrooms
4
Number of bathrooms
1
Laundry room
Yes

Energy

Type of heating
Gas stove
Location
Steenweg op Oosthoven 83 -85, 2300 Turnhout
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan