House for sale in Turnhout with 4 bedrooms

EPC label AEPCA
145
227
4
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Recente halfopen woning met 3/4 slaapkamers op een perceel van ca.230m² aan de rand van Turnhout.
Deze woning is uitgerust met onder meer een open keuken met kookeiland, ruime lichte leefruimte,  4 slaapkamers, badkamer en een carport . Deze woning heeft een gunstig energielabel A. Voor een volledige beschrijving (foto's, plannen, EPC,...) neem een kijkje op onze website: www.deboerenpartners.be

Ruime inkomhal heet u een warme welkom en geeft toegang naar enerzijds vestiaire met gastentoilet en anderzijds de woonkamer. Meteen maakt u kennis met een tijdloos modern interieur waar wonen en gezinsleven centraal staan.

De keuze van de materialen geven u een warm gevoel en in het ruime salon kijkt u gezellig televisie. Vanop de bank behoudt u  contact met buitenleven door de grote ramen. De eetkamer ligt tussen de zithoek en de keuken en hier tafelt u met zicht op de achtertuin en bij  mooi weer loopt u via de schuifpui het gezellig terras op.

De landelijke keuken is niet gewoon mooi maar ook heel praktisch. Een bijzonder ruim werktablet op natuursteen is voorzien van een kookvuur met inductieplaten,  spoeltafel, ingebouwde koelkast, vaatwasser en combi oven. Verder is deze keuken voorzien van inmaakkasten met veel opbergruimte en kastdeuren waar u alles netjes achter opbergt. Uiteraard is de keuken voorzien van een bijkeuken voor provisie met een wasplaats met ingemaakte kasten.

Verdieping:

De masterbedroom is gelegen op de achtergevel en is voorzien van prachtige maatwerk kasten. De kleinste kamer is voorzien van een ruime dressing, eveneens met prachtige maatwerk kasten. De badkamer is ruim en voorzien van een grote inloopdouche en dubbele wastafel met kasten.  Het toilet is apart en de 3eslaapkamer is eveneens ingericht met kastwerk van hoge kwaliteit.

Zolder:

Via een vaste trap toegang naar de tweede verdieping. Deze zolderverdieping is ruim en kan nog voor verschillende toepassingen ingericht worden. Opsplitsen in extra slaapkamers, of een leuke hobbykamer is mogelijk.

Tuin:

Afgesloten tuin op het zuidwesten met gezellig terras en groenblijvende aanplanting.

Het poortje achteraan geeft toegang naar de carport. De eigenaar een degelijk tuinhuis voorzien waar u makkelijk tuingereedschap opbergt.

Bijzonderheden:

  • Uitstekende staat
  • Zuinige woning A label en zonnepanelen
  • Hoogwaardige afwerking
  • Tuin onder architectuur, volledig afgesloten

 Neem zeker al eens een kijkje in de woning via het interactief grondplan: https://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/4414

Financial

Cadastral income
975 €

Building

Type of property
House
Subtype
Single-family home
Surface
145 m²

Terrain

Plot size
227 m²
Most recent urban destination
Residential area
Garden
Yes

Layout

Number of bedrooms
4
Surface bedrooms
12,4 m²; 16 m²; 8 m²
Number of bathrooms
1

Comfort

Lift
No
Swimming pool
No
Gas connection
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
33
EPC label
A
Unique code EPC
13040-G-OMV-20190300050/EP18997/A001/D03/SD001

Urban planning

Destination building
Private - house
Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Convict
No
Location
Steenweg op Tielen 46, 2300 Turnhout
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan