Apartment for sale in Merksem with 1 bedroom

EPC label BEPCB
70
1
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

**Dit luxueuze penthouse combineert comfort, stijl en een prachtig uitzicht, ideaal voor wie houdt van eigentijds wonen op een toplocatie.**

De volledig nieuwe, open keuken is een pareltje voor elke kookliefhebber. Met hoogwaardige inbouwapparatuur, ruime kasten en lades, een kookeiland en een kookplaat met geïntegreerde afzuigkap, biedt deze keuken alles wat u nodig heeft. Het adembenemende panoramische uitzicht over de stad vanuit het keukenraam maakt koken een pure beleving.

De woonkamer en keuken vormen een prachtig geheel, gelegd op hoogwaardige houten laminaat, dat door het hele appartement is doorgetrokken. De ruimtes zijn voorzien van airco-warmtepompen, wat niet alleen zorgt voor verkoeling in de zomer, maar ook voor energiezuinige verwarming in de winter. De slaapkamer is uitgerust met een elektrisch rolluik, en het grote zonneterras beschikt over een handige zonneluifel.

De volledig vernieuwde badkamer is modern en stijlvol afgewerkt.

**Privacy, rust en een ongeëvenaard uitzicht over de skyline van Antwerpen en Merksem.** Het grote zonneterras is het kroonjuweel van dit penthouse; ideaal voor ontspanning en vermaak. U kunt hier de hele dag genieten van de zon perfect voor een barbecue met vrienden of misschien zelfs een buitenkeuken!
Voor uw veiligheid is er een robuuste veiligheidsdeur geïnstalleerd, terwijl de goed onderhouden entree op het gelijkvloers u en uw gasten een warm welkom biedt.

**Extra voordelen:** 

- Een kleine private parkeerplaats voor uw stadsauto onder het gebouw 

- Een aparte kelderberging 

- Beide inbegrepen in de prijs!

Het dak is slechts vijf jaar geleden volledig vernieuwd en geïsoleerd. Ook de raampartijen, waaronder de schuifpui in de woonkamer en slaapkamer, zijn toen vervangen. Dit betaalbare penthouse biedt u een unieke kans om te genieten van luxe wonen op een gewilde locatie.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en maak van dit droomappartement uw nieuwe thuis!

Mobiscore: 9,1/10 

Gelegen op de 13e verdieping (met lift tot de 12e, waarna een trap naar de laatste verdieping met slechts een paar appartementen leidt).

Financial

Cadastral income
803 €
Cadastral info
0147/00A003

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Penthouse
Surface
70 m²

Terrain

Most recent urban destination
Residential area

Layout

Number of bedrooms
1
Number of bathrooms
1
Type of kitchen
Fully finished kitchen

Comfort

Lift
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
199
EPC label
B
Unique code EPC
3097966-res-1

Urban planning

Cadastral plan
Yes
Building permit
Yes
Subdivision permit
Yes
Location
Lambrechtshoekenlaan 211 1301, 2170 Merksem
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan