Apartment for sale in Merksem with 1 bedroom

EPC label CEPCC
1
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

 Welkom in dit prachtig appartement gelegen in het hart van Merksem. Dit charmante appartement biedt u een comfortabele en moderne leefruimte met een bewoonbare oppervlakte van circa 63 m².

Bij het binnenkomen wordt u verwelkomd door een lichtrijke woonkamer voorzien van grote ramen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. De stijlvolle tegelvloer en neutrale tinten creëren een eigentijdse en gezellige sfeer.

De open keuken is volledig uitgerust met moderne toestellen, waaronder een ingebouwde oven en kookplaat. De functionele inrichting en het strakke design maken deze keuken een ware plezierige plek om te koken en te dineren.

Het appartement beschikt over één ruime slaapkamer die perfect is voor rust en ontspanning. De badkamer is volledig vernieuwd en voorzien van een moderne inloopdouche, wastafel en toilet, dit alles met topkwaliteit afwerking.

Een van de absolute troeven van dit appartement is het ruime terras. Hier kunt u genieten van heerlijke zomeravonden, een barbecue organiseren of gewoon ontspannen met een prachtig uitzicht op de groene omgeving. 


Bent u op zoek naar een instapklaar appartement dat luxe, comfort en een toplocatie combineert? Aarzel dan niet langer en plan vandaag nog uw bezoek!
Contacteer alvast Ulrike via ulrike@ilovejacq.be of  0470 92 44 42

Building

Type of property
Apartment
State building
Good
Type of roof
Flat roof

Layout

Number of bedrooms
1
Number of bathrooms
1
Type of kitchen
Fully finished kitchen

Comfort

Gas connection
Yes
Water connection
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
214
EPC label
C
Unique code EPC
20240726-0003324698-RES-1

Urban planning

Summons
In request
Subdivision permit
In request
Pre-emption right
No
Location
Gudrunlaan 39, 2170 Merksem
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan