Apartment for sale in Deurne with 3 bedrooms

EPC label AEPCA
114
555
3
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

 

Een tijdloos, piekfijn appartement met 3 kamers waar je zo in kunt, dat krijg je hier in Deurne, met allerlei winkels, openbaar vervoer, Rivierenhof en Boelaerpark vlakbij én een vlotte verbinding naar de stad erbovenop.

 

In een kleinschalig gebouw stap je op de eerste verdieping dit verzorgde appartement binnen in de inkomhal, die fungeert als centrale spil waar alle ruimtes op uitkomen. De tijdloze grijze laminaatparket die je hier ziet, loopt door over het hele appartement. De dubbele deur geeft uit op de gezellige leefruimte aan de straatkant, waar je plaats hebt voor een groot salon en een eethoek. De kamerbrede ramen laten enorm veel licht binnen, zowel hier als in de keuken ernaast.

 

Verhuizen, installeren & genieten maar

Die keuken is volledig betegeld, geïnstalleerd, ruim en praktisch, met plaats voor nog een handige aparte (ontbijt)tafel voor wanneer het snel moet gaan. Je vindt hier een inductievuur, dampkap, oven, dubbele spoelbak, plaats voor een vaatwasser en een aparte koelkast en heel wat kastruimte. Naast de keuken heb je een eerste kamer, met een langwerpig venster bovenaan, waardoor deze ruimte naar eigen keuze in te vullen, bijvoorbeeld om in te spelen, te gamen of te lezen.

Weer in de hal heb je een aparte, grote technische bergruimte met aansluiting voor was en droog en een apart, betegeld toilet naast de badkamer. Die is volledig betegeld met een moderne beige XL-tegel en heeft een hele ruime douchecabine, strakke, brede lavabo met spiegelkast, verlichting, onderkast, een handdoekenradiator en natuurlijke verluchting én licht/lucht dankzij het dubbele raam bovenaan.

De twee andere kamers bevinden zich aan de achterzijde van het appartement, allebei met brede ramen, vliegenramen en automatische rolluiken. Bonus: je hebt hier geen rechtstreekse inkijk.

 

Net buiten de stad, met alles in de buurt

Het Fort van Borsbeek, Rivierenhof, Te Boelaer- of Boekenbergpark bereik je in no time met de fiets, net als het centrum van de stad, maar bent ook meteen op de E313 of de Antwerpse Ring. Scholen, apothekers, eet- en drankgelegenheden, bakkers, slagers, supermarkt in de straat (Abert Heyn) en een paar grote kledingwinkels als Zeb, Torfs en Bristol liggen vlakbij.

 

 

 

Financial

Cadastral info
0204/00H006
Availability
From deed

Building

Type of property
Apartment
Surface
114 m²
State building
Good

Terrain

Plot size
555 m²
Most recent urban destination
Mixed residential area

Layout

Number of bedrooms
3
Surface bedrooms
10 m²; 15 m²; 17,5 m²
Number of bathrooms
1

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
95
EPC label
A
Unique code EPC
20240909-0003366412-RES-1

Urban planning

Cadastral plan
Yes
Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Subdivision permit
Not applicable
Location
Herentalsebaan 277 1VR, 2100 Deurne
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan