Apartment for sale in Deurne with 3 bedrooms

EPC label EEPCE
89
233
3
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Appartementen met drie slaapkamers, een tuin én een garagebox, die liggen niet voor het rapen, en al zeker niet op deze toplocatie. De basis is degelijk, groot, ruim en licht, met de optie om enkele ruimtes open te werken, nog verder op te frissen en naar je hand te zetten.

 

In een kleinschalig gebouw, op minder dan 500 meter van het Boekenbergpark en brasserie Exter, vind je op de eerste verdieping dit appartement. In de ruime inkomhal, met een zwart-witte tegelvloer, heb je plaats om een grote vestiairekast te maken. De leefruimte vooraan is lekker ruim en licht, met een laminaatvloer, over de gevelbreedte ramen, een sierschouw en plaats voor een zithoek en een eethoek. Naast de leefruimte heb je een eerste slaapkamer, die je kunt gebruiken als bureau/kinderkamer/dressing, maar ook kunt openwerken bijvoorbeeld.

 

Ruimtes openwerken & volop genieten van de tuin

De hal geeft ook toegang tot de betegelde badkamer, die gedateerd is, met een douchecabine, een toilet, lavabo met spiegel en aansluiting voor je wasmachine. De ingebouwde keuken, op een vinylvloer, heeft een gasvuur, dampkap, spoelbak, vaatwasser en heel wat kastjes. Van hieruit stap je zo het overdekte terrasje op, dat via enkele trappen naar de tuin leidt. Die is groot en groen, oostgericht en heeft weinig inkijk.

De twee resterende slaapkamers liggen achter mekaar en bereik je ook via de hal, samen goed voor zo’n 34m²! Je kunt hier dus nog volop spelen met ruimtes samen te voegen of open te werken, aan jou de keuze!

In de grote garagebox op het gelijkvloers parkeer je makkelijk 2 auto’s achter elkaar, met een extra staanplaats op de oprit.

 

Toplocatie in Deurne Zuid tussen twee parken

Je woont hier op een absolute toplocatie in Deurne Zuid, tussen het mooie Boekenbergpark met ’n zwemvijver en het Te Boelaerpark. Je zit hier zo op allerlei invalswegen, zoals de Ring en Singel en met de fiets of met openbaar vervoer - tram 9 en 11 stoppen om de hoek - ben je zo in de stad. Met enkele grote supermarkten in de buurt, het AZ Monica op wandelafstand en de populaire bistro Ekster vlakbij, is het hier fijn wonen.

 

 

Financial

Cadastral income
669 €
Cadastral info
0514/00V000
Availability
From deed

Building

Type of property
Apartment
Surface
89 m²
State building
To refresh

Terrain

Plot size
233 m²
Most recent urban destination
Residential area
Garden
Yes

Layout

Number of bedrooms
3
Surface bedrooms
7 m²; 21 m²; 13,5 m²
Number of bathrooms
1

Comfort

Gas connection
Yes
Water connection
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
442
EPC label
E
Unique code EPC
20220324-0002570173-RES-1

Urban planning

Cadastral plan
Yes
Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Subdivision permit
Not applicable
Location
Boekenbergplein 10 1V, 2100 Deurne
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan