Apartment for sale in Deurne with 2 bedrooms

EPC label CEPCC
98
667
2
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

 

 

Wonen op een plek waar het licht altijd binnenstroomt, dat is heerlijk. Tel daar 2 slaapkamers en een giga leefruimte mét blokjesparket bij, net als het zicht dat je hier hebt op de 11de verdieping en je weet dat je hier helemaal goed zit.  

 

In een groot appartementsgebouw met Brooklyn-vibes stap je op de elfde verdieping dit pareltje binnen, met z’n ruime inkomhal op een mooie zwart-wit geblokte marmeren tegelvloer. Je hebt hier een apart gastentoilet en maar liefst vier ingemaakte kasten, waarin je heel wat jassen, tassen en schoenen kwijt kunt.

 

Leefruimte deluxe & warmte troef!

Door de originele dubbele glazen deur lonkt de leefruimte: een zonovergoten, L-vormige ruimte van maar liefst 41 m², met een warme blokjesparket en zoveel plaats dat je naast een salon en een eethoek nog een bureau- of work-outhoek kunt installeren. De grote ramen trekken enorm veel licht binnen en bieden een uitzicht om U tegen te zeggen! De keuken bevindt zich naast de leefruimte en ook hier heb je een originele gespikkelde terrazzo-achtige vloertegel en crèmekleurige wandtegeltjes. De lange keukenwand is praktisch, met een keramisch vuur, een dampkap, dubbele spoelbak, oven, koelkast met vriesvak en heel wat kastruimte. Je hebt hier plaats om een ontbijttafel te zetten en stapt van hieruit het toffe terrasje op. Dat is overdekt, enorm zonnig dankzij z’n zuidoost-ligging en precies groot genoeg voor een bistrotafeltje met twee stoelen voor een apero with a view.

Weer in de hal, heb je nog een badkamer met dezelfde spikkelvloer als in de keuken, een ligbad met douche, een lavabo met meubel, spiegelkast en aansluiting voor je wasmachine en droogkast. Tegenover de badkamer bevinden zich de twee slaapkamers, die allebei baden in de ochtendzon.

 

Vlakbij het Rivierenhof, winkels en openbaar vervoer

Je woont hier vlakbij het Rivierenhof, in een opkomende buurt in Deurne. Je zit hier dan ook net buiten de stad, met alles in de buurt, van supermarkten zoals Colruyt en Lidl net om de hoek, tot allerlei buurtwinkels, scholen en openbaar vervoer. Een prima uitvalsbasis dus!

 

Financial

Cadastral income
850 €
Cadastral info
0589/00D019
Availability
From deed

Building

Type of property
Apartment
Surface
98 m²
State building
Good

Terrain

Plot size
667 m²
Most recent urban destination
Residential area

Layout

Number of bedrooms
2
Surface bedrooms
18 m²; 13 m²
Number of bathrooms
1

Comfort

Lift
Yes
Gas connection
Yes
Water connection
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
205
EPC label
C
Unique code EPC
20240830-0003355096-RES-1

Urban planning

Cadastral plan
Yes
Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Subdivision permit
Not applicable
Location
Te Couwelaarlei 103 1103, 2100 Deurne
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan