Commercial for sale in Antwerp with 6 bedrooms

€375,000
EPC label FEPCF
220
117
6
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

 

Opbrengsteigendom (woning -ca. 220 m²) bestaande uit 6 kamers en koer (4 m²) in Antwerpen (2060).

 

Voor 2009 was het pand reeds ingericht als studentenhuisvesting met een totaal van 6 kamers met oppervlaktes variërend tussen de 14 m² en 20 m². Woon- en eetkamer, keuken en badkamers waren gemeenschappelijk. De ligging op een boogscheut van de studentenbuurt maakt het vanzelfsprekend dé locatie bij uitstek voor studenten. Reken daar nog de vlotte verbinding tot de Franklin Rooseveltplaats en het Centraal Station bij en je kan zeker zijn dat de studenten zich geen betere locatie kunnen wensen!

 

De bewoonbare oppervlakte van maar liefst 220 m² zorgt voor een waaier aan mogelijkheden. Daarbij beschikt het pand over tal van authentieke elementen zoals tegelvloeren, marmeren schouwen, hoge plafonds, deuren met glas in lood … je kan dit pand na renovatie in een absolute parel omtoveren.

 

Reeds bij het binnenkomen voel je de ruimtelijkheid en springen de authentieke elementen in het oog. Op het gelijkvloers bevinden zich de woon- (28 m²) en eetkamer (10 m²), ruimte voor keuken (13 m²) en een douchekamer met wc en lavabo. De zuid-georiënteerde koer is 4 m² groot.

 

De eerste tussenverdieping biedt ruimte aan een ruime badkamer (12 m²) en wc en op de tweede tussenverdieping bevindt zich een tweede keukenruimte (12 m²) met basisuitrusting. Verder bestaan de eerste, tweede en derde verdieping telkens over 2 slaapkamers van 14 m² en 20 m².

 

Tot slot beschikt het pand nog over een kelder. Ben je op zoek naar een pand met karakter en veel potentieel? Mis deze kans niet! Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

 

Financial

Cadastral info
1300/00B004
Availability
From deed

Building

Type of property
Commercial
Subtype
House
Surface
220 m²

Terrain

Plot size
117 m²

Layout

Number of bedrooms
6
Number of bathrooms
2
Type of kitchen
Partially installed

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
600
EPC label
F
Unique code EPC
0003279106-RES-1

Urban planning

Cadastral plan
Yes
Summons
In request
Subdivision permit
In request
Location
Geulincxstraat 8, 2060 Antwerp
Also interesting for you
View similar properties