Commercial for sale in Antwerp with 4 bedrooms

€498,000
EPC label BEPCB
250
144
4
3
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Het pand is gunstig gelegen in de wijk Antwerpen-Dam, een gezellige buurt die een sterke heropleving doormaakt en nog verder zal doormaken in de nabije toekomst dankzij de vernieuwing van de Slachthuissite en de nabijheid van Park Spoor Noord. Het openbaar vervoer en velo-stations zijn goed vertegenwoordigd op wandelafstand en met de wagen bereik je de stadsrand en de snelweg in een mum van tijd. Het pand wordt verkocht met een vergunning die verdere optimalisatie van de 3 appartementen mogelijk maakt (betere indeling, terrassen etc.).

 

Het gebouw, waarvan het skelet opgetrokken is van beton, dateert uit 2004 en verkeert in goede staat. Naast het dak dat conform de norm 2020 is, is de elektriciteit conform de AREI-vereisten. Verder hebben alle ramen dubbele beglazing. Er zijn aparte meters voor gas, water en elektriciteit aanwezig. De huuropbrengsten zijn stabiel en bedragen €2100/maand, wat een bruto-rendement van 5% oplevert.

 

De opbrengsteigendom bestaat uit 3 appartementen: het gelijkvloers (ca. 85m²) en de eerste verdieping (ca. 60m²) beschikken over 1 slaapkamer, terwijl het triplex appartement (ca.105m²) op de bovenverdiepingen 4 slaapkamers heeft. De keukens zijn uitgerust met een basisinrichting en in de badkamers zijn er een douchecabine, wc en lavabo aanwezig. Het gelijkvloers heeft toegang tot een zuid-georiënteerde koer (16 m²) en bijgebouw/berging. Zoek je een interessante opbrengsteigendom in een opkomende buurt? Hans Immo leidt je graag rond in deze opportuniteit! Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

 

Financial

Cadastral income
2.118 €
Cadastral info
0255/00X000

Building

Type of property
Commercial
Surface
250 m²
Constructed area
126,19 m²

Terrain

Plot size
144 m²
Garden
Yes
Surface garden
16 m²

Layout

Number of bedrooms
4
Number of bathrooms
3
Type of kitchen
Partially installed

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
113
EPC label
B
Unique code EPC
0003030516-RES-2

Urban planning

Cadastral plan
Yes
Summons
In request
Subdivision permit
In request
Location
Lange Lobroekstraat 161, 2060 Antwerp
Also interesting for you
View similar properties