House for sale in Antwerp with 5 bedrooms

EPC label BEPCB
285
117
5
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Unieke herenwoning op een boogscheut van Antwerpen centrum

Deze charmate woning vindt haar ligging nabij het Eilandje, Park Spoor Noord en op een boogscheut van het stadscentrum.

De omgeving biedt een uitstekende ligging voor wie dichtbij het stadscentrum wil wonen, maar toch wil genieten van de rust en ruimte van een residentiële buurt. Verder zorgen de nabij gelegen invalswegen voor een uitstekende bereikbaarheid. 
Bovendien liggen winkels, scholen, supermarkten, het openbaar vervoer en tal van gezellige bars en restaurants op wandelafstand. 

De prachtige herenwoning biedt met haar 285m² bewoonbare oppervlakte de perfecte combinatie van een stijlvol, ruim woonhuis en praktische werkruimtes, ideaal voor professionals die werken en wonen willen combineren op één locatie. Momenteel zijn drie kamers ingericht als bureauruimtes en vergaderzaal wat betekent dat het totaal aantal slaapkamers (inclusief de zolderkamer) kan worden uitgebreid naar negen.

Gedurende de jaren werd dit eigendom degelijk gerenoveerd waarbij er gebruik gemaakt werd van hoogwaardige materialen en maatwerk. Ook werden het dak en achtergevel recentelijk geïsoleerd en werd de woning voorzien van 13 zonnepanelen met thuisbatterij van 10kWh en een hoogrenderende condensatieketel. Deze aanpassingen zorgen voor een energiezuinige woning met EPC-label B. 

Een grote troef is de mooie stadstuin en het gezellige dakterras waar het gedurende de warmere dagen heerlijk vertoeven is. 

De indeling is als volgt: 
Gelijkvloers: authentieke inkomhal, leefruimte op originele parket met surround systeem, eetkamer met lichtkoepel en toegang tot de keuken en tuin, ruime keuken met veel opbergruimte, oven, vaatwasmachine en keramische kookplaat met snelkookfuncie, bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en droogkast, apart toilet, stadstuin met buitenstopcontact, zonnewering aan deur eetkamer en aansluiting voor tuinslang.

Eerste verdieping: Vergaderzaal of polyvalente ruimte op parket met ingewerkte HDMI en USB kabels en ingebouwde bibliotheekkasten, keuken met wasbak en ingebouwde koelkast, twee bureauruimtes - op parket en met marmeren schouwen (deze kunnen perfect ingericht worden als slaapkamers), badkamer met ligbad, douche, lavabo en toilet, klassiek kraanwerk in Engelse stijl en handdoekradiator.

Tweede verdieping: Riante m
aster bedroom met ensuite dressing, badkamer op natuurstenen vloer, met dubbele wasbak, toilet en inloopdouche met kraanwerk in Engelse stijl en ingebouwde luidsprekers, Zonnig dakterras (zuid-georiënteerd) met buitenberging,elektriciteitsaansluiting en regenton. 

Derde verdieping: Twee slaapkamers met inbouwkasten, grote Velux ramen en verduisterende gordijnen, logeerkamer met groot Velux raam met verduisterend gordijn, vaste trap naar zolderkamer. 

Vierde verdieping: Ruime zolderkamer met ingemaakte kasten en Veluxraam die gebruikt kan worden als extra slaapkamer of hobbykamer. 

Kelder: Droge en koele kelder opgedeeld in vier aparte ruimtes. 

Bijzonderheden: 
- EPC: 199 kWh/ (m2 jaar)
- Mobiscore: 9,4/10
- Volledig gerenoveerd en instapklaar
- Unieke combinatie tussen wonen en werken 

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
285 m²

Terrain

Plot size
117 m²
Most recent urban destination
Residential area
Garden
Yes

Layout

Number of bedrooms
5
Number of bathrooms
2
Type of bathrooms
All comfort available; All comfort available

Comfort

Parlophone
Yes
Videophone
Yes
Lift
No

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
199
EPC label
B
Unique code EPC
3.357.286

Urban planning

Destination building
Private - single-family
Building permit
Yes
G-score (building score)
A (no flood modeled)
Location
Cassiersstraat 42, 2060 Antwerp
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan