House for sale in Antwerp with 5 bedrooms

EPC label FEPCF
342
140
5
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Dit renovatieproject biedt een unieke kans om een veelzijdig opbrengsteigendom te transformeren, strategisch gelegen aan het levendige Sint Jansplein. Het pand is verdeeld in een commerciële ruimte en twee ruime woonsten, wat het ideaal maakt voor investeerders of ondernemers die op zoek zijn naar een project met groot potentieel.
De gelijkvloerse verdieping, momenteel verhuurd als slagerij, beslaat ongeveer 80m² en beschikt over een koelruimte, een ruime keuken van 18m² en een technische ruimte. Een aparte zijingang waarborgt de privacy van de woonst. Op de eerste verdieping vindt u een lichte leefruimte met grote ramen, een keuken van ca. 12m², twee volwaardige slaapkamers en een berging. De badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele lavabo en toilet.
De tweede verdieping biedt een ruime keuken en eetkamer, drie slaapkamers en een tweede badkamer met douchecabine, toilet en lavabo. Beide verdiepingen beschikken over een apart terras. Dit renovatieproject biedt de mogelijkheid om het pand volledig naar eigen inzicht te moderniseren en zo het rendement te maximaliseren. Aparte nutsvoorzieningen zijn al aanwezig, wat het project nog aantrekkelijker maakt.
Bovendien komt het woongedeelte van dit pand in aanmerking voor verlaagde registratierechten van slechts 1% bij eigen gebruik.

Building

Type of property
House
Subtype
Mixed-use building
Surface
342 m²

Terrain

Plot size
140 m²
Orientation garden
East

Location

Public transport nearby
Yes

Layout

Number of bedrooms
5
Surface bedrooms
15 m²; 15 m²; 14 m²; 16 m²; 14 m²
Number of shower rooms
2

Comfort

Gas connection
Yes
Water connection
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
536
EPC label
F
Heating type
Individual

Urban planning

Destination building
Commercial; Commercial + property
Summons
No
Building permit
Yes
Location
Oudesteenweg 2, 2060 Antwerp
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan