Apartment for sale in Antwerp with 3 bedrooms

EPC label BEPCB
177
3
3
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Ruim 3 slpk appartement aan het Harmoniepark!

Dit ruime en op te frissen appartement is gelegen in de gezellige Harmoniewijk van Antwerpen, direct aan het prachtige Harmoniepark. Dit royale appartement biedt maar liefst drie slaapkamers en drie badkamers, waardoor het uitermate geschikt is voor gezinnen of iedereen die op zoek is naar extra ruimte en comfort. Met een uitnodigend terras waar u kunt genieten van rustige momenten of gezellige avonden met vrienden, biedt dit appartement de perfecte balans tussen stedelijk leven en ontspannen thuiskomen. Kom en ontdek de charme en potentie van deze woning, ideaal gesitueerd in een van de meest geliefde wijken van de stad.

 

Het appartement is ingedeeld als volgt:

 

Leefruimte & keuken

U betreedt het appartement via de ruime inkomhal, met een witte marmeren vloer, die toegang geeft tot verschillende delen van het appartement. Doorheen de dubbele glazen deur heeft u onmiddellijk zicht op de gezellige eetkamer dewelke naadloos aansluit op de woonkamer. De volledige ruimte geniet veel natuurlijk licht vanwege de vele raampartijen. De eiken parket en authentieke kastenwand met elektrische sierhaard zorgen voor een warme sfeer. De afgesloten keuken is te bereiken doorheen een centrale hal. De keuken is uitgerust met duurzame materialen en voorzien van alle toestellen. Er is eveneens ruimte voor een aparte ontbijttafel. Verder is de keuken voorzien van een duurzame marmeren vloer. In de inkomhal bevindt zich tot slot een apart gastentoilet.

 

Slaapkamers & badkamers

Het appartement heeft 3 aangename slaapkamers met elk een ensuite badkamer. De master bedroom is uitgerust met een dressing en heeft zijn eigen toegang tot het terras. De ensuite in deze kamer is voorzien van een dubbel lavabomeubel, toilet en ligbad. De 2e slaapkamer bevindt zich vooraan de woning en is voorzien van inbouwkasten, in de ensuite badkamer vindt u een toilet, lavabomeubel en ligbad. De 3e slaapkamer is tot slot opnieuw uitgerust met een inbouwkast en heeft een eigen doucheruimte. Alle ramen aan de achterzijde van de woning zijn uitgerust met rolluiken.

 

Terras

Via de keuken heeft u toegang tot het terras dat de volledige breedte van het appartement betrekt. Verder is hier nog afgeslopen opbergruimte en een zonnescherm voorzien.

 

Kelderberging en parking

Het appartement beschikt over een dubbele kelderberging.

Optioneel kan u een staanplaats bij aankopen in het gebouw aan € 35.000.

 

Troeven

- Goed EPC B

- Parking aanwezig in het gebouw

- Conciërge

- Zonwering en rolluiken

 

Financial

Cadastral income
1.808 €
Cadastral info
1378/00G002
Availability
From deed

Building

Type of property
Apartment
Surface
177 m²
State building
To refresh

Terrain

Most recent urban destination
Residential area

Layout

Number of bedrooms
3
Surface bedrooms
20 m²; 16 m²; 12 m²
Number of bathrooms
3

Comfort

Lift
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
128
EPC label
B
Unique code EPC
20240422-0003222137-RES-1

Urban planning

Cadastral plan
Yes
Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Building permit
Yes
Location
Mechelsesteenweg 215 6, 2018 Antwerp
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan