House for sale in Antwerp with 3 bedrooms

EPC label DEPCD
232
72
3
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

 

Op zoek naar een huis met heel wat mogelijkheden, veel kamers en bergruimte? Dat kan hier, met een gelijkvloers dat nu fungeert als praktijk, maar dat je nog volledig kunt customizen. Gloednieuwe open leefkeuken deluxe beneden, en boven extra grote kamers? Nood aan een atelier of grote hobbyruimte? Alles kan hier nog, maar de toplocatie op Zurenborg, die blijft.

 

Net om de hoek van de Dageraadplaats - en dat mag je echt letterlijk nemen - vind je op huisnummer 1 en 3 dit verzorgde huis. Oorspronkelijk waren dit twee huizen, die werden samengevoegd tot eentje, goed voor maar liefst 232 m² bewoonbare oppervlakte.

Op het gelijkvloers vind je nu een volwaardige, betegelde praktijkruimte van bijna 45 m², inclusief een ingebouwde keuken, een aparte wachtruimte, apart toilet en twee opbergruimes met een lichtkoepel, die je ook weer kunt omvormen naar het oorspronkelijke koertje, of een kleine patio met enkele jungleplanten erin, waarom ook niet?

 

232 m² om naar je hand te zetten

Op de eerste verdieping vind je de L-vormige, zonovergoten woonkamer met z’n warme parketvloer, goed voor ruim 41 m², plaats genoeg dus voor een groot salon een eethoek.

Achteraan heb je de ruime, geïnstalleerde keuken met een blauwe vinylvloer, een gasfornuis, dampkap, oven, dubbele spoelbak en heel wat onder- en bovenkasten. Je hebt in de hal ook nog een apart toilet.

De drie lichte slaapkamers bevinden zich op de tweede verdieping en hebben een vinylvloer of een laminaatvloer. Je hebt hier ook nog een badkamer, met een vinylvloer met dambordmotief, een ligbad met douchekop, een lavabo met zwarte onderkast, bovenkast met spiegel en aansluiting voor je wasmachine en droogkast.

De grote, gezellige zolderverdieping bereik je via een zoldertrapje, en kan je nog volledig inrichten. Het dak werd alvast geïsoleerd.

 

Wonen & werken op absolute hotspot in Zurenborg

Je woont hier in een van de meest gegeerde buurten van Antwerpen: Zurenborg, en dan nog net om de hoek van de gezellige Dageraadplaats. Dat betekent: openbaar vervoer voor je deur (tram, bus en velo-station), met Antwerpen-Centraal op wandelafstand en heel wat (buurt)winkels en een grote Delhaize vlakbij. Aan toffe café’s en restaurants geen gebrek hier, met de Dageraadplaats om de ene, en de Draakplaats om de andere hoek!

 

 

 

Financial

Cadastral income
1.338 €
Cadastral info
1275/00E006
Availability
From deed

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
232 m²

Terrain

Plot size
72 m²
Most recent urban destination
Residential area with a cult., hist. and/or aesthetic value
Garden
Yes

Layout

Number of bedrooms
3
Surface bedrooms
17,5 m²; 9 m²; 13 m²
Number of bathrooms
1

Comfort

Gas connection
Yes
Water connection
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
373
EPC label
D
Unique code EPC
20240725-0003323303-RES-1

Urban planning

Cadastral plan
Yes
Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Building permit
Yes
Location
Draakstraat 1 -3, 2018 Antwerp
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan