House for sale in Antwerp with 3 bedrooms

EPC label CEPCC
3
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Dit indrukwekkende herenhuis, gelegen in het bruisende centrum van Antwerpen, ademt geschiedenis en vakmanschap. De woning werd in 2018 casco gerenoveerd, waarbij authentieke elementen zorgvuldig zijn gecombineerd met met de charme van het pand.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een elegante inkomhal afgewerkt met klassieke tegels en rijk gedecoreerde moulures die de mooie plafondhoogtes accentueren. Links van de hal leiden dubbele deuren naar een sfeervolle voorkamer met een imposante antieke openhaard.

Deze ruimte gaat naadloos over in een tweede zitkamer met authentieke parketvloeren en een open keuken, afgewerkt met hoogwaardige materialen. De eetruimte, badend in licht dankzij een dakraam, is voorzien van schuiframen die binnen en buiten verbinden.

Op de eerste tussenverdieping bevindt zich een luxueuze badkamer met een marmeren inloop- en stoomdouche, en visgraatvloer. De gietijzeren ramen en houten dubbele beglazing versterken de elegante uitstraling.

De eerste verdieping biedt een ruim atelier, verlicht door grote raampartijen. Aan de andere kant van deze verdieping bevindt zich de bibliotheek, compleet met een haardvuur, prachtige houten kasten en parketvloeren die het geheel een warme uitstraling geven.

Op de tweede verdieping bevindt zich een ruime slaapkamer met een dressing en ingewerkte wasplaats.

Daarnaast is er een tweede badkamer met ligbad, wastafel en toilet, waar uniek glaswerk een spel van licht en kleur creëert. De derde tussenverdieping heeft een klein dakterras om van de zon te genieten.

De derde verdieping bevat twee ruime slaapkamers en extra opbergruimte. Het huis is volledig onderkelderd, wat zorgt voor extra comfort in de vorm van ruime opslagmogelijkheden.

Verwarming en airconditioning worden verzorgd door een combinatie van warmtepomp en centrale verwarming op gas, wat comfort en duurzaamheid biedt.

Contacteer Margot via 0498 40 31 57 of via info@c-plus.be voor meer informatie of een bezoek ter plaatse.

Financial

Cadastral income
889 €
Indexed. cadastral income
889 €
Cadastral surface
103 m²

Building

Type of property
House
Subtype
Mansion
Type of buildings
Closed

Terrain

Most recent urban destination
Residential area
Orientation garden
West

Location

Surroundings / neighbourhood
Central; Town
Public transport nearby
Yes

Layout

Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
2
Bathroom type
All comfort available

Comfort

Gas connection
Yes
Water connection
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
259
EPC label
C
Unique code EPC
3.360.827

Urban planning

Destination building
Private - house
Summons
No
Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Location
Provinciestraat 18, 2018 Antwerp
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan