Apartment for sale in Antwerp with 3 bedrooms

EPC label AEPCA
138
477
3
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Indeling: Vandaag presenteren wij dit royale appartement op een centrale locatie. Gelegen vlakbij het Zuid en het Stadspark, bent u op wandelafstand van alle hotspots. Dit appartement biedt drie ruime slaapkamers, een wintertuin en een leefruimte met open keuken.

Het appartement is gerenoveerd met oog voor detail en gebruik van kwaliteitsvolle materialen, waardoor het instapklaar en perfect in orde is. Verder is het ook niet zomaar gerenoveerd, maar gaat het eerder over een totale "vernieuwbouw", waardoor de kwaliteit vergelijkbaar is met dat van een nieuwbouwappartement. De totale vloeroppervlakte bedraagt 138 m², waarvan 122 m² bewoonbare oppervlakte en 16 m² wintertuin. De wintertuin is ontworpen met sliding glass dat een uniek buitengevoel creëert. In combinatie met warmtepunten voor verwarmers, kunt u elk seizoen van deze ruimte genieten.

De ruime inkomhal beschikt over een wasplaats en twee aparte toiletten. Kortom, een prachtig afgewerkt appartement dat klaar is om zijn nieuwe bewoners te verwelkomen.

 

Omgeving: In de buurt van de Solvynsstraat vindt u een breed scala aan voorzieningen. Er zijn tal van winkels, boetieks, supermarkten, en gespecialiseerde winkels. Dit maakt het voor bewoners gemakkelijk om hun dagelijkse benodigdheden te verkrijgen zonder ver te hoeven reizen. Daarnaast zijn er vele cafés, bars, en restaurants die een breed scala aan culinaire opties bieden, van lokale Belgische gerechten tot internationale keukens.

 

Extra's: Verluchtingssysteem type C+ - totale vernieuwbouw - zéér energiezuinig (label A) - kelderberging - domotica van Casambi LifeStyle

Financial

Cadastral income
1.046 €
Cadastral info
2762/00T005
Availability
From deed

Building

Type of property
Apartment
Surface
138 m²
Constructed area
411,6 m²

Terrain

Plot size
477 m²
Most recent urban destination
Residential area
Street width
12 m

Layout

Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
1
Type of kitchen
Fully finished kitchen

Comfort

Lift
Yes
Gas connection
Yes
Water connection
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
89
EPC label
A
Unique code EPC
2.682.740

Urban planning

Cadastral plan
Yes
Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Building permit
Yes
Location
Solvynsstraat 5 301, 2018 Antwerp
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan