Apartment for sale in Antwerp with 2 bedrooms

EPC label BEPCB
159
2
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Hoogwaardig en luxueus afgewerkte penthouse op TOPlocatie in Antwerpen-centrum.

 

Deze prachtige residentie is gelegen in het gebouw van de voormalige Piano Anthonis fabrikant en is in 2006 herontwikkeld door de gerenomeerde architect Vincent Van Duysen en intern volledig gerenoveerd. Via de gemeenschappelijke poort komen we in het gebouw waar zich 7 appartementen bevinden. De karakteristieke trappenhal is bewaard gebleven en de authentieke lift is volledig in ere hersteld. Daarnaast er is ook een nieuwe tweede lift voorzien.

 

Deze penthouse is uniek doordat het in 2006 bovenop het oorspronkelijke dak is ontworpen. Het betreft een eigentijdse uitbreiding van een moderne bovenbouw nieuw geplaatst op het prachtig authentiek gebouw. Hierdoor geniet u van een modern appartement in een karakteristiek jasje. De penthouse is een vrijstaand beton skeletbouw met grote glaspartijen langs alle kanten waardoor de woning uitermate veel lichtinval geniet.

 

Met de lift (met sleutel vergrendeling) komen we direct uit in het appartement dat zich bevindt op de gehele bovenste verdieping met twee terrassen. Bij het betreden van het appartement komt u binnen in de prachtige, hoogwaardig afgewerkte Bulthaup keuken met kookeiland die voorzien is van alle benodigde apparaten van A-merken zoals Miele, een inducitie kookplaat van Gaggenau, een wijnkast van Liebherr etc. Grenzend aan deze prachtige leefkeuken is een goede ruimte voor een eetkamer en living met gashaard. In deze lichte woonruimte is er een terras aan de voorzijde van ca. 14m² en aan de achterzijde van ca. 16m² waar u kunt genieten van ochtend-, middag- en avondzon. Verder is het appartement voorzien van een masterbedroom met ingemaakte dressing kasten. De tweede slaapkamer wordt momenteel gebruikt als bureau en gasten slaapkamer. Deze ruimte is optimaal benut door de ingemaakte kastenwand met ingewerkt Italiaans kantelbaar bed.

 

Verder heeft het appartement een badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en toilet. Ook is er een apart gastentoilet aanwezig, een ingemaakte garderobekast en een inpandige berging met aansluiting voor wasmachine en droger.

 

Ligging:

Deze locatie is ideaal voor de echte levensgenieters! De residentie is gelegen op een steenworp van de Nationale bank, het Theaterplein, de Schuttershofstraat, het Stadspark en de Botanische tuin. Op wandelafstand van de wekelijkse markten, het openbaar vervoer, publieke parking Nationale bank, het stadscentrum en het populaire Zuid met haar grote aanbod van restaurants.

 

Bijzonderheden:

  • Autotstaanplaats beschikbaar voor €35.000,- (verplichte afname)
  • Privatieve kelderberging
  • Gemeenschappelijke fietsenstalling
  • Gunstig EPC-label B
  • Elektriciteit conform
  • Airco aanwezig
  • Vloerverwarming

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Financial

Cadastral info
2744/00A000

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Villa
Surface
159 m²

Terrain

Most recent urban destination
Mixed residential area

Layout

Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Type of kitchen
Fully finished kitchen

Comfort

Lift
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
190
EPC label
B
Unique code EPC
202405310003267315res1

Urban planning

Cadastral plan
Yes
Building permit
Yes
Subdivision permit
Not applicable
Location
Mechelsesteenweg 19 7, 2018 Antwerp
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan