Back to results

Scoop: Apartment for sale in Antwerp with 2 bedrooms

101
670
2
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Dit prachtige appartement van ca. 101m² bevindt zich op de vijfde verdieping en biedt een schitterend uitzicht op het water, Red Star line en de Montevideo gelegen in het levendige Eilandje, op slechts een korte fietsafstand van het stadscentrum. De ruime woon- en eetkamer van ca. 42m², voorzien van een parketvloer, beschikt over grote raampartijen die toegang geven tot het terras van ca. 12m². Zowel vanuit de woonkamer, keuken als het terras kunt u genieten van een adembenemend uitzicht over de Schelde en de dokken.
De open, ingerichte Bulthaup keuken is voorzien van een tegelvloer en uitgerust met moderne apparaten, waaronder een oven, keramische kookplaat, koelkast met vriesvak en een vaatwasser. Aansluitend berging voor wasmachine en droogakst. Via de aparte nachthal bereikt u een gastentoilet met handenwasser. De masterbedroom (ca. 17m²) beschikt over een dressing, en daarnaast is er een tweede slaapkamer (ca. 11m²), beide eveneens voorzien van een parketvloer. De volledig ingerichte badkamer, met tegelvloer, beschikt over een ligbad, douche, handdoekradiator en een dubbel badkamermeubel.
Daarnaast is er de mogelijkheid om een autostaanplaats aan te schaffen voor €38.000 en kelderberging. Dit appartement ligt op een toplocatie, met alle winkels en restaurants op loopafstand. P&G score: C.

Financial

Sales under VAT system
No
Property tax
1.082 €
Cadastral income
1.053 €

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
101 m²

Terrain

Plot size
670 m²

Location

Surroundings / neighbourhood
Town
Public transport nearby
Yes

Layout

Number of bedrooms
2
Surface bedrooms
11 m²; 17 m²
Number of bathrooms
1

Comfort

Videophone
Yes
Lift
Yes
Gas connection
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
88
Double glazing
Yes
Electricity inspection certificate
Yes, compliant

Urban planning

Convict
No
Building permit
Yes
Subdivision permit
Yes
Location
Kattendijkdok-Westkaai 71, 2000 Antwerp
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan