Back to results

Scoop: Apartment for sale in Antwerp with 1 bedroom

EPC label CEPCC
62
1
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Vandaag verwelkomen we je in het hartje van dat immer bruisende Antwerpen-Zuid. Op een steenworp van de Leien, de Marnixplaats en dat levendige Mechelseplein, zien we elkaar in een knus straatje waar het rustig thuiskomen is. Je hebt hier alles binnen handbereik: hippe horeca, veel verbindingswegen en gegarandeerde gezelligheid! En dan hebben we het nog niet over het appartement zélf gehad… Deze topper kan een beetje liefde gebruiken, maar geeft daarvoor in ruil: centraal wonen, een zonovergoten terrasje én gezellig wonen in de hipste buurt van ’t Stad. Kom binnen, ’t is op ’t derde te doen!  

 

Gezellige living met knus, zonnig balkonneke 

Hoe knus is deze living?! Met voldoende ruimte voor een aparte eet- en zithoek, een schoon houten vloerke én prachtig binnenvallend zonlicht – kan je er zeker van zijn: hier is het élke dag relaxed thuiskomen. Dat balkonneke nodigt trouwens elke lente- en zomeravond uit om te komen ontspannen in die laatste zonnestralen van de dag…  

 

Op te frissen keuken en badkamer 

De keuken en badkamer kan je nog gebruiken, maar zijn zeker en vast toe aan wat vernieuwing op termijn. Het goeie nieuws: jij kan al beginnen nadenken over hoe jouw droomkeuken en -badkamer eruitzien…  

 

Een buurt om fier op te zijn 

We hebben het eerder al over die buurt gehad, maar daar pikken we toch graag even opnieuw op in. Het is tenslotte een van de grootste troeven van deze knusse stek… Je woont hier übercentraal – en bent op een wip en een knip in en uit de stad. Maar het beste van al? Dat is ongetwijfeld al die za-li-ge horeca in de buurt. Funk, Café Canelé, Circus, Le John, … Waar jij ook zin in hebt, je vindt het op wandelafstand van je voordeur. Smakelijk! 

 

Handig om weten 

Je maakt hier deel uit van een gebouw met 11 units – waarvan die van jou op de derde verdieping ligt. Je bereikt het appartement met de trap want er is geen lift. Het dak is conform en de verwarming werkt op een gemeenschappelijke stookolietank. De elektrische keuring is conform, de woonst is asbestveilig én op je EPC-attest staat een C. En, ohja: bij dit appartement hoort ook nog een aparte kelderberging van 3 m². Handig!  

 

Klaar voor meer Welvaart in je leven? Info@ugly.be 

Financial

Cadastral income
386 €

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
62 m²

Terrain

Most recent urban destination
Residential area

Location

Surroundings / neighbourhood
Central
Public transport nearby
Yes
Motorway nearby
Yes

Layout

Number of bedrooms
1
Number of bathrooms
1
Kitchen
Yes

Comfort

Parlophone
Yes
Lift
No
Gas connection
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
257
EPC label
C
Unique code EPC
20240422-0003222408-RES-1

Urban planning

Destination building
Private - single-family
Summons
No
Convict
No
Location
Welvaartstraat 33 4, 2000 Antwerp
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan