House for sale in Antwerp with 5 bedrooms

EPC label AEPCA
153
5
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Een functioneel vernieuwbouw-huis dat volledig aangepakte werd (EPC A) met oog voor detail, dat krijg je hier, en dat op een toplocatie in Antwerpen Noord. Denk: stijlvolle materialen, thermische- en geluidsisolatie, 5 kamers, multifunctionaliteit, dakterras met uitzicht om u tegen te zeggen en een leuke tuin!

 

Aan een gezellig, open pleintje vind je dit mooie huis met z’n verzorgde witte gevel. Het strakke, stijlvolle huisnummer 8 is een subtiele hint van wat je binnen wacht. Meteen al in de gang, valt de doorlopende XL marmer-tegel op, die voor een luxueuze feel zorgt. Vooraan heb je een lichte ruimte die kan dienen als bureau, speelkamer, showroom, of fietsenstalling, bijvoorbeeld. Je hebt hier ook een ingemaakte kast en aansluiting voor was en droogmachine. Het gastentoilet bevindt zich halfweg de gang, met ruimte voor een vestiaire. De lichte kamer achteraan kijkt uit op de tuin, en kan dienstdoen als vergaderzaal of home office. Via het grote schuifraam stap je hier het terras op. Handig: je hebt hier verlichting en stopcontacten – goed voor lange zomeravonden met vrienden!

Via deze achterste kamer kan je eveneens naar de verzorgde gebetonneerde kelder.

 

Luxueus, licht & ruim

Op de eerste verdieping steelt de leefruimte de show met z’n prachtige doorlopende parketvloer en de strakke U-vormige keuken ernaast. Je hebt hier plaats om een salon en een eettafel te zetten, met enerzijds een open zicht en anderzijds die mooi geïnstalleerde kwaliteitskeuken met z’n strak composieten werkblad en Siemens toestellen. Je hebt hier een spoelbak en kraan in brons, een inductievuur, een dampkap, koelkast met diepvries en combi-oven.

 

Op de tweede verdieping kom je toe op een ruime, lichte overloop met plaats voor extra bergruimte.  De eerste, ruime slaapkamer bevindt zich aan de straatkant, een tweede aan de achterzijde. Daartussen heb je de betegelde badkamer met een ligbad met glazen douchescherm, lavabo met spiegel en laden, een hangtoilet, handdoekenradiator en automatische verluchting.

Op de derde en bovenste verdieping vind je tot slot de grote master bedroom, die met z’n ensuite badkamer een echt hotelgevoel oproept. Al kan dat ook te maken hebben met het gewéldige dakterras op bankirai en nokhoogte van 4,95m, inclusief een fenomenaal uitzicht op het Havenhuis en Park Spoor Noord.

 

Vlakbij het Damplein, Park Spoor Noord én het Eilandje

Je woont hier aan een pleintje, op enkele minuten stappen van Park Spoor Noord. Het Damplein met z’n talrijke horecazaakjes ligt net om de hoek, en op 5 minuten ben je via de fietsbrug op het Eilandje. Openbaar vervoer is hier nooit veraf, en je hebt ook allerlei (buurt)winkels op wandelafstand. Een absolute hotspot dus.

 

Financial

Cadastral info
0274/00P000
Availability
From deed

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
153 m²

Terrain

Garden
Yes
Surface garden
20 m²
Street width
4,5 m

Layout

Number of bedrooms
5
Surface bedrooms
11 m²; 11 m²; 7 m²; 18 m²; 14 m²
Number of bathrooms
2

Comfort

Gas connection
Yes
Water connection
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
99
EPC label
A
Unique code EPC
20240327-0003174981-RES-1

Urban planning

Cadastral plan
Yes
Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Building permit
Yes
Location
Bredastraat 6, 2000 Antwerp
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan