Apartment for sale in Antwerp with 2 bedrooms

EPC label AEPCA
95
2
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Ontdek dit exclusieve eigendom, perfect afgewerkt met luxueuze details en moderne technologie.

Dit uitzonderlijke appartement is hoogwaardige afgewerkt. Overal is er maatwerk voorzien, waaronder luxueuze ingebouwde kasten, zelfs onder de bedden en zitbanken. De keuken is volledig op maat gemaakt, waarbij het design van de eettafel en salontafel naadloos aansluit op het keukenblad. De dubbele hoge plafonds in de keuken en eetkamer zorgen voor een ruimtelijk gevoel en geven een extra vleugje grandeur.

Een Sonos-geluidssysteem biedt een hoogwaardige audiobeleving in zowel het salon als de keuken. Dankzij het uitgebreide domoticasysteem kunt u met één druk op de knop alle verlichting en elektrische apparaten in- en uitschakelen. Automatische jaloezieën en gordijnen bieden comfort en privacy en kunnen afzonderlijk of centraal vanuit de keuken bediend worden. Voor wijnliefhebbers is er een speciale wijnkast in de wasruimte, die ook een extra diepvriezer, wasmachine en droogkast herbergt.

De keuken is uitgerust met top-of-the-line Miele-apparatuur en als extra is er een uittrekbare werktafel. Bovendien zijn de kasten volledig gevuld met servies, potten, pannen en diverse andere keukenbenodigdheden, zodat het je aan niets ontbreekt.

De design ensuite badkamers zijn beide afgewerkt met doorlopend natuursteen voor een verfijnde uitstraling en zijn voorzien van een dubbele wastafel en inloopdouche. In het salon bevindt zich een slaapsofa op een zijden tapijt beide van topkwaliteit.

De prijs omvat het volledige plaatje zijnde het appartement incl. inboedel (meubels en inhoud kasten), de kelderberging en de 2 autostaanplaatsen. De verkoop valt onder het btw-regime.

Voor meer info of een afspraak voor een persoonlijke rondleiding contacteer je Kathy op 0478/55.99.02 of via kathy@reds.be

Financial

Sales under VAT system
Yes

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
95 m²

Terrain

Most recent urban destination
Residential area

Location

Public transport nearby
Yes
Motorway nearby
Yes

Layout

Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
2
Bathroom type
All comfort available

Comfort

Home automation
Yes
Videophone
Yes
Lift
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
95
EPC label
A
Unique code EPC
3.362.367

Urban planning

Destination building
Private - single-family
Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Building permit
Yes
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan