Apartment for sale in Antwerp with 2 bedrooms

EPC label BEPCB
135
2
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Schitterend 2 slaapkamer appartement op de 7de verdieping nabij de jachthaven en het MAS. Dit appartement biedt u een combinatie van comfort en luxe op een gegeerde locatie.

Het gebouw Entrepotkaai aan het MAS is een prestigieus en modern complex gelegen in een van de meest gewilde wijken van Antwerpen. Nabij de jachthaven en het iconische Museum aan de Stroom (MAS), biedt het een schitterend uitzicht en een centrale locatie. Het gebouw is uitgerust met luxe faciliteiten zoals een beveiligde inkom, liften, en optionele parkeerplaatsen.

Bij binnenkomst via de beveiligde inkomdeur betreedt u de ruime leefruimte, afgewerkt met een stijlvolle parketvloer en voorzien van veel natuurlijke lichtinval

Aangrenzend vindt u een volledig ingerichte keuken waar u heerlijk kunt koken. De keuken en de leefruimte geven toegang tot de wintertuin waar u het hele jaar door heerlijk kunt ontspannen.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers, beide voorzien van ingemaakte kasten. In één van de kasten is zelfs een opklapbed voorzien, wat zorgt voor een efficiënte inrichting

De ruime badkamer is uitgerust met een dubbel lavabomeubel, een ligbad en een afzonderlijke douche. Het toilet met handenwasser en de berging bevinden zich op de gang.

Extra troeven van dit appartement zijn de videofoon en de lift. Bovendien is er de mogelijkheid om een autostaanplaats onder het gebouw aan te kopen voor 35.000 euro. De kelderberging is inbegrepen in de vraagprijs.

Dit appartement biedt alles wat u nodig heeft om comfortabel en stijlvol te wonen. Wonen aan de Entrepotkaai betekent genieten van een dynamische omgeving met tal van restaurants, winkels en culturele bezienswaardigheden binnen handbereik.

Voor meer info of een afspraak voor een persoonlijke rondleiding contacteer je Kathy op 0478/55.99.02 of via kathy@reds.be

Financial

Sales under VAT system
No
Cadastral income
1.584 €

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
135 m²

Terrain

Most recent urban destination
Area for urban development

Location

Public transport nearby
Yes
Motorway nearby
Yes

Layout

Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Bathroom type
Shower and bath

Comfort

Videophone
Yes
Lift
Yes
Swimming pool
No

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
113
EPC label
B
Unique code EPC
3.279.279

Urban planning

Destination building
Private - single-family
Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Building permit
Yes
Location
Entrepotkaai 4 7.2, 2000 Antwerp
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan