House for sale in Antwerp with 2 bedrooms

EPC label BEPCB
127
42
2
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

In hartje Antwerpen, op een steenworp van de Rooseveltplaats, vind je dit bewonderenswaardige huis achter een tof geveltje terug. ‘Uniek’ is hier absoluut een sleutelwoord, net zoals ‘hebbehebbehebbe!!’. Een huisje in de hoogte gebouwd, maar waar ruimte en licht toch de hoofdrol speelt: dat is wat je hier alvast kan verwachten. Om mee te beginnen…  

Dit gouden pand zag het daglicht voor ’t eerst in 1937 en werd ontworpen door Léon Stynen. Dat toffe geveltje dat je vast opvalt, is beschermd – waardoor de etalage behouden moet blijven. Ook die mooie trap is authentiek behouden – maar voor de rest is deze parel instapklaar en voorzien van alle luxe. Zo werd er een fietslift geïnstalleerd, om echt élke vierkante centimeter van dit heerlijke huis te benutten. Let zéker ook op die prachtige bamboe vloeren die voor rust en balans in huis zorgen…  

Je komt binnen in dit pand op de begane grond, waar je ontvangen wordt door de volledig vernieuwde keuken die van al het nodige voorzien is. Volg je dat schoon licht tegeltje verder naar achter, dan vind je de gezellige eetkamer: een echte eyecatcher dankzij die ruwe, bakstenen muur. Verder is hier nog een aparte wasberging met aansluiting voor je wasmachine en droogkast. 

Wandel je vervolgens naar de eerste verdieping, dan kom je terecht in de knappe leefruimte met voldoende ruimte om een ruimte zithoek én een aparte bureauruimte te plaatsen. Je vindt hier eveneens een apart toilet.  

De tweede verdieping trakteert op de eerste slaapkamer, nóg een apart toilet én een badkamer met lavabo en inloopdouche. Op deze verdieping staat rust en me-time centraal! 

Wandel je dan uiteindelijk door naar het derde, dan vind je nog een slaapkamer terug: deze geeft bovendien toegang tot een héérlijk dakterras, waar je van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat kan zonnebaden. Absoluut uniek in de Stad!  

Houd verder je wandelschoenen en tramkaart paraat, want de Lange Nieuwstraat krijgt een make-over met bredere trottoirs en een gloednieuwe tramlijn! Helaas, auto's moeten hun heil elders zoeken, want parkeren wordt hier een no-go.

Ook zo verliefd als wij dat zijn? Info@ugly.be 

Financial

Cadastral income
745 €
Cadastral surface
42 m²

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
127 m²

Terrain

Plot size
42 m²
Orientation garden
North

Location

Surroundings / neighbourhood
Town; Central
Public transport nearby
Yes
Motorway nearby
Yes

Layout

Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Kitchen
Yes

Comfort

Lift
No
Gas connection
Yes
Connection sewerage
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
183
EPC label
B
Unique code EPC
20240628-0003295091-RES-1

Urban planning

Summons
No
Convict
No
Building permit
Yes
Location
Lange Nieuwstraat 149, 2000 Antwerp
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan