Apartment for sale in Antwerp with 2 bedrooms

EPC label BEPCB
179
2
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Ontdek het historische juweel de Herbosch Building, een meesterwerk in art-decostijl, uitgevoerd in witte natuursteen. Dit architecturale meesterwerk, gelegen op de hoek van Van Meterenkaai en Sint-Pietersvliet, werd ontworpen door niemand minder dan de befaamde architect Louis Hamaide in 1925, op verzoek van reder Eugène Herbosch. In die tijd beheerde Herbosch een indrukwekkende vloot van 225 schepen voor de binnenvaart.

Hier kunt u genieten van de hedendaagse pracht van dit prestigieuze Art Deco gebouw, gelegen aan de oevers van de Schelde, met een adembenemend uitzicht op het water.

Binnenin verwelkomt een elegante hoge inkomhal u. Een authentieke lift leidt naar de bovenste etage.
Een lange inkomhal, met gastentoilet en handenwasser met in het verlengde een riante en zonnige leefruimte leidt, met aanpalend een betoverend zuidwestelijk georiënteerd terras van ongeveer 35m2. De aangrenzende volledig ingerichte leefkeuken biedt alle modern comfort, terwijl een handige aansluitende berging ruimte biedt voor was- en droogautomaten en andere opslag.

De ruime hoofdslaapkamer, met een indrukwekkende ingemaakte kastenwand, wordt vergezeld door een luxueuze badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en toilet. Een tweede slaapkamer, ook met een kastenwand, beschikt over een eigen douchekamer.

Dit royaal en zonnig penthouse biedt een leven van weelde en comfort, met twee overdekte autostaanplaatsen en een kelderberging inbegrepen in de prijs.

Er is airconditioning en zonnewering in het appartement, evenals elektrische rolluiken aan de achterzijde, wat bijdraagt aan het gevoel van luxe en gemak. 

Mis deze unieke kans niet om te wonen in een stukje geschiedenis, gecombineerd met hedendaagse luxe, op een zeer begeerde locatie in de stad.

Financial

Cadastral income
2.602 €

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Penthouse
Surface
179 m²

Terrain

Most recent urban destination
Residential area with a cult., hist. and/or aesthetic value

Layout

Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
2
Kitchen
Yes

Comfort

Air conditioning
Yes
Lift
Yes
Gas connection
Yes

Energy

EPC label
B
Unique code EPC
20240320-0003183345-RES-2
Double glazing
Yes

Urban planning

Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Convict
No
Building permit
Yes
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan