House for sale in Molenbeek-Saint-Jean with 7 bedrooms

240
240
7
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Ontdek deze prachtig gerenoveerde opbrengsteigendom in het hart van Molenbeek, klaar om direct in te trekken. Met een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 240 m² op een perceel van 67 m², biedt deze woning met 3 wooneenheden verdeeld over 5 niveaus unieke leefruimtes.

Bij binnenkomst op het gelijkvloers word je verwelkomd door een ruime inkomhal, een gezellige woonkamer en een splinternieuwe keuken met gasaansluiting en een charmante buitenkoer.

De eerste verdieping herbergt twee ruime slaapkamers, waarvan één met ensuite douche en toilet. Op zowel de tweede als de derde verdieping bevinden zich eveneens twee ruime slaapkamers per niveau.

Op de vierde verdieping vind je nog een extra slaapkamer en een tweede uitgeruste keuken. Via de nachthal heb je toegang tot de zolderverdieping, die extra mogelijkheden biedt.

Daarnaast zijn er twee tussenverdiepingen met elk een badkamer voorzien van ligbad/douche, lavabomeubel en toilet.

Diversen: conformiteitsattest voor de elektriciteit bij akte, EPC-rapport in aanvraag, dubbele beglazing in houten raamprofielen, vloeren in parket en tegel, centrale verwarming op stookolie (bovengronds 2500 l) met Buderus-installatie (25 jaar oud), 1 gasmeter, 1 watermeter, 4 elektriciteitsmeters, recente dakisolatie (roofing en deels zadeldak, 2023), isolatie van de achtergevel, opgefriste voorgevel (2023), stedenbouwkundige inlichtingen beschikbaar, onroerende voorheffing €1110,00, en een polyvalente kelder van 54 m² met badkamer en wasruimte completeren de woning.

Gelegen te midden van buurtwinkels, scholen, parken en openbaar vervoer (metrostation Zwarte Vijvers, Osseghem en Beekkant) en fietsstations, biedt deze woning een centrale en levendige locatie, perfect voor diverse doeleinden.

Mis deze unieke kans niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Financial

Cadastral income
1.110 €

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
240 m²

Terrain

Plot size
240 m²
Surface garden
2 m²

Layout

Number of bedrooms
7
Surface bedrooms
20 m²; 20 m²; 20 m²; 20 m²; 13 m²; 13 m²; 13 m²
Number of bathrooms
1

Energy

Unique code EPC
in aanvraag
Central heating
Yes

Urban planning

Summons
No
Building permit
No
Subdivision permit
No
Location
Vanderdussenstraat 84, 1080 Molenbeek-Saint-Jean
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan