Apartment for sale in Anderlecht with 1 bedroom

EPC label CEPCC
93
93
1
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Dit schitterende appartement in Anderlecht biedt een bewoonbare oppervlakte van 93 m² en bevindt zich op de 6e verdieping van een goed onderhouden residentie uit 2019. De woning beschikt over een ruime leefruimte, een nachthal, en een volledig uitgeruste keuken. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche, een lavabomeubel, en een aansluiting voor een wasmachine. Gelegen aan het kanaal, geniet u van een groene omgeving in een dynamische buurt met uitstekende verbindingen naar de grote ring en het centrum van Brussel. Openbaar vervoer en diverse winkelgelegenheden zoals Action, Intermarché, een crèche, en Medi-Market bevinden zich onderaan het wooncomplex.

Het appartement is uitgerust met moderne faciliteiten, waaronder een videofoon, centrale verwarming op aardgas, dubbele beglazing in aluminium raamprofielen, en een ventilatiesysteem type D. De vloeren zijn afgewerkt met laminaat. Bovendien beschikt de woning over een kelder en een autostaanplaats (p76) in een afgesloten parkeergarage, beschikbaar voor €25.000 extra. Het energieprestatiecertificaat (EPC) geeft een score van C (99 kWh/m²/jaar) en de elektriciteit is conform de wettelijke normen. Het kadastraal inkomen bedraagt €1272. De gemeenschappelijke kosten omvatten uitgaven voor de gemeenschappelijke delen zoals de tuin, elektriciteit, privatieve verwarmingskosten, lift, syndicus, en onderhoud.(€210/maand)

Dit appartement is ideaal voor wie op zoek is naar een comfortabel en modern leven in een bruisende buurt met uitstekende voorzieningen en verbindingen.

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
93 m²

Terrain

Plot size
93 m²

Layout

Number of bedrooms
1
Bedroom surface
15 m²
Number of bathrooms
1

Comfort

Lift
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
99
EPC label
C
Unique code EPC
618958-N-2-30-4-3

Urban planning

Summons
No
Building permit
No
Subdivision permit
No
Location
Paapsemlaan 2, 1070 Anderlecht
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan