House for rent in Ghent with 4 bedrooms

€1,975
EPC label AEPCA
157
157
4
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Project Tondelier

Welkom in het Tondelierpark, een innovatief woonproject dat stad en natuur combineert. De Tondelierwijk, met focus op duurzaamheid en groen, biedt een autoluwe omgeving met een centraal park dat biodiversiteit bevordert. De wijk is ontworpen voor optimale mobiliteit en een gezonde leefomgeving, met lage emissiezones en goede voorzieningen voor wandelen, fietsen en openbaar vervoer.

Beschikbaar vanaf eind 2024

Momenteel wordt er nog volop aan deze hoogwaardige nieuwbouwwoning gewerkt. De woning is beschikbaar tussen 1 november 2024 en 1 januari 2025. Perfect voor wie op zoek is naar een gloednieuw huis waar alles tiptop in orde is.

Indeling van de woning

Bij binnenkomst betreed je een ruime inkomhal met plaats voor jassen en schoenen. Een trapje leidt naar de verhoogde leefruimte met volledig ingerichte keuken, voorzien van ingebouwde kasten en alle moderne toestellen. De keuken loopt door naar een lichtrijke living met toegang tot de zonnige privé-tuin en afgesloten fietsenstalling. Het gelijkvloers heeft ook een apart toilet en opbergruimte. De eerste verdieping biedt een nachthal, twee slaapkamers, elk met eigen badkamer. Op de tweede verdieping zijn er nog twee ruime slaapkamers met eigen badkamers, een wasruimte, een derde toilet en extra opbergruimte die ook als bureau kan dienen. De tuin biedt directe toegang tot het Tondelierpark en een overdekte parkeerplaats.

Duurzaam en comfortabel wonen

Deze woning is zeer energiezuinig (EPC A), uitgerust met zonnepanelen en vloerverwarming via het warmtenet van de Stad Gent, waardoor een boiler overbodig is. De woning wordt instapklaar opgeleverd, met geschilderde muren en deuren.

Formaliteiten

De woning is te huur voor €1975 per maand, plus €75 voor de autostaanplaats en €12,50 voor de gemeenschappelijke kosten van de garage. Verbruikskosten zijn niet inbegrepen. Ideaal voor co-housing, koppels en gezinnen. Domicilie is verplicht. Interesse? Contacteer Elke Janssens van Immo Francois Gent via gent@immofrancois.be of 09 247 67 66.

Financial

Available from
01-11-2024

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
157 m²

Terrain

Plot size
157 m²
Garden
Yes
Surface garden
55 m²

Layout

Number of bedrooms
4

Energy

EPC label
A
Unique code EPC
in aanvraag
Floor heating
Yes
Location
Elsstraat 16, 9000 Ghent
Also interesting for you
View similar properties