Garage for rent in Ghent

€190
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Bent u op zoek naar een veilige en centrale plek om te parkeren in het hart van stad Gent? Grijp dan nu uw kans! We bieden twee parkeerplaatsen, genummerd 59 en 60, te huur aan op verdieping -1. Beide plaatsen zijn beschikbaar vanaf 1 september 2024.

De Center Parking in de Korte Meer biedt een ideale uitvalsbasis voor iedereen die in het centrum van de stad moet zijn. Of u nu in de buurt werkt, regelmatig naar de stad komt voor afspraken, of gewoon op zoek bent naar een veilige plek om uw auto te stallen, deze locatie is perfect. Dankzij de centrale ligging bent u altijd op loopafstand van winkels, kantoren, restaurants en het openbaar vervoer.

De parkeerplaatsen kunnen afzonderlijk worden gehuurd voor €190 per maand per plaats. Wanneer u beide plaatsen huurt, geniet u van een voordeliger tarief van €350/maand, wat neerkomt op €175/maand per autostaanplaats.

Als huurder ontvangt u een badge waarmee u onbeperkt in en uit kunt rijden. Dit zorgt voor ultiem gemak en flexibiliteit, zodat u uw auto kunt parkeren wanneer het u uitkomt, zonder gedoe.

Mis deze unieke kans niet om een parkeerplaats te bemachtigen in de Center Parking! Voor meer informatie of om een afspraak te maken, neem vandaag nog contact met ons op.

Financial

Available from
01-09-2024

Building

Type of property
Garage / Parking
Subtype
Parking lot
State building
Good

Comfort

Lift
Yes
Location
Korte Meer 22, 9000 Ghent
Also interesting for you
View similar properties