House for rent in Ostend with 3 bedrooms

€950
EPC label BEPCB
219
219
3
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Welkom in deze prachtige Bel-etage woning, gelegen op een toplocatie in het hart van Mariakerke. Dit huis biedt niet alleen een comfortabele woonervaring, maar ook de luxe van alle dagelijkse voorzieningen op wandelafstand. Dicht bij een top slager, bakker en fruitwinkel, combineert deze woning het beste van gemak en kwaliteit.

Het huis is altijd met veel zorg en aandacht onderhouden, wat je meteen merkt zodra je binnenstapt. De woning heeft een zeer open karakter, waardoor de ruimtes naadloos in elkaar overvloeien en een gevoel van ruimte en licht creëren. De lichtrijke leefruimte is het hart van de woning, met grote ramen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. Vanuit de leefruimte heb je toegang tot een heerlijk terras, perfect om te genieten van de buitenlucht. Het terras is voorzien van zonnewering, zodat je altijd kunt kiezen tussen zon en schaduw.

Met drie ruime slaapkamers biedt dit huis voldoende ruimte voor een gezin. De indeling is praktisch en doordacht, wat bijdraagt aan het wooncomfort.

Deze Bel-etage woning in Mariakerke is de ideale plek voor wie op zoek is naar een stijlvol en ruim huis, gelegen in een levendige buurt met alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Een plek waar je je meteen thuis zult voelen!

Financial

Available from
01-10-2024

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
219 m²

Terrain

Plot size
219 m²

Layout

Number of bedrooms
3

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
169
EPC label
B
Unique code EPC
20210427-0002407533-RES-1
Location
Nieuwpoortsesteenweg 459, 8400 Ostend
Also interesting for you
View similar properties